A+ A A-

Bérelj most!

Villámriport Bokk Zoltánnal, a béreljmost.hu - személy és kisteherautó bérléssel foglalkozó cég vezetőjével.

Honnan az ötlet: jármű bérbeadás?

Bizonyos dolgokat sosem szerettem bepakolni az autómba, és sokszor kellett volna teherautó. Az autó kellett a családnak is, (javítani is), és körülményes volt a „pót-autó" megoldása, az üzlet nem pihen. Olyan esetben nem áll meg az élet, amikor nem fér be az áru a személyautóba. Ezért született meg a béreljmost.hu sajátos, ingyenes házhoz szállítási lehetőséggel.

Mit takar a házhoz szállítás?

Autóinkat a XI. és XXII. kerületben, Budaörsön, Törökbálinton ingyenesen visszük házhoz! Budapest más kerületeiben minimum három napos bérlésnél szintén ingyen megyünk házhoz, azaz a kocsi megy a bérlőhöz. Lehetőséget biztosítunk, hogy a cégüknél (otthonukban) tudják átvenni a járműveket Bérlőink.

Milyen autóik vannak?

Több kategóriával állunk bérlőink rendelkezésére, melyben tehergépjárművek és személygépjárművek is megtalálhatóak. Minden autónk „B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető.

Milyen célra viszik a teherautókat?

Áruszállításhoz, költözéshez, csomagok-ingóságok szállítására. Sok mindenre, amit nem akar, vagy nem tud a bérlő a személyautójába berakni.

 

bereljmost logo loero 2

 

Vannak rendszeres bérlők is?

Igen. Vannak ügyfeleink, akik nem is gondolkodnak kisteherautó vásárlásban, mert, csak ritkán van szükségük ilyen autóra. Személyautókra is vannak állandó bérlőink, hiszen a túráknál, egyszeri bevásárlásoknál egyszerűbb.
Saját autónál magasabb az egy hónapra eső költség, mint a bérletre kiadott összeg. Itt a biztosítást, szervizköltséget, az adókat és az amortizációt se felejtsük el.
A bérleti díj és az üzemanyag ugyanúgy költség a cégek részére, mint ha tulajdona lenne.

Mit mondana zárszóként?

Köszönöm az érdeklődést. Mentsék el elérhetőségünket most, és nem kell keresgélniük, amikor szükségük lesz ránk.


www.bereljmost.hu
06-20-440-8000

Utoljára frissítve: 2015. november 22., vasárnap 10:27
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!