A+ A A-
Hirdetés

A Dometic-Waeco nyári szabadidős ajánlata

A Dometic-Waeco termékfejlesztésének motorja a kezdetektől fogva a szabadidő kényelmesebb eltöltésének elősegítése. Ma már számtalan olyan terméket kínál, melynek használatával csaknem úgy érezhetjük magunkat az úton, mint otthon.

Szerepel a kínálatban autóban használható vízforraló, többféle kávéfőző, áramátalakítók, porszívó, ülésszellőztető, de a legnépszerűbb nyári termék a világ legnagyobb választékában kapható, bármilyen hűtési igényt kielégítő Dometic-Waeco hűtőládák.

MCS20 szellőztető ülésborító
Hordozható, szellőztető ülésborító. Egyszerűen illeszthető minden jármű üléséhez, kellemes üléskomfortot biztosít a nyári melegben. Nem hűt, hanem szellőztet! A szövet alatt található golyókon keresztül áramoltatja a levegőt, így biztosítja a kellemes hőérzetet. Klímás autóban is könnyen beizzad az utazó háta (főleg a bőrüléses autókban), így ott is nagyon hasznos az ülésszellőztető használata.

image001


Étel/ital hűtők kiránduláshoz:
Termoelektromos WAECO hűtőboxok nagy választékban! Az autóhoz igazodó ergonomikus kialakítás. A piknik család tagjai a környezethez képest 20°C hőmérsékletkülönbséget (∆T) képesek "előállítani", míg a profi család a technikai maximumra, 30°C hőmérsékletkülönbségre van "hitelesítve". A profi hűtőkhöz tökéletes rögzítést biztosító beépítő készlet is kapható.

image003


Kompresszoros fagyasztóládák hosszabb utazáshoz:
Amennyiben fagyasztásra, illetve aktív lehűtésre van szüksége, válassza a Waeco kompresszoros hűtőládáit. A mobil hűtőládák csúcsát képviselő kompresszoros hűtők hűtőteljesítménye -18°C-tól +10°C-ig állítható termosztát segítségével. A 18 literes kiviteltől a 145 literes űrtartalomig kapható a legjobb helykihasználás érdekében.

image005

Hajós és lakóautós kényelmi felszerelések:
A vizek és a lakókocsizás szerelmeseinek is jó hírünk van. Termékeinkből egy egész hajó és lakóautó kényelmi berendezése összeépíthető. A teljesség igénye nélkül: hordozható és beépíthető hűtőládák, hűtőszekrények. Mobil és beépíthető WC és szaniter rendszerek. Tető és beépíthető klímaberendezések, konyhai felszerelések.

image007

 

Bővebb információ:

DOMETIC Zrt. H-1147 Budapest, Kerékgyártó u. 5. Tel: +36-1-468-4400 I Mintabolt: Kerékgyártó utca 1., www.waeco.hu H-5100 Jászberény, Necső telep 1. I Tel: +36-57-506-350 I Fax: +36-57-506-351 www.dometic.hu

Utoljára frissítve: 2016. július 25., hétfő 17:45
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!