A+ A A-
Hirdetés

Mobil hűtés mindenkinek

Mobil hűtés autósoknak, kirándulóknak, kempingezőknek, hajósoknak, teherautósoknak, vagy akár gyógyszerszállítóknak is!

Passzív ládák:

Forró nyár, egyenetlen talaj, por és sár? Nincs áramforrás a közelben? A Waeco "elpusztíthatatlan" passzív ládái számára ez nem kihívás. Rendkívül hatékony szigetelésüknek hála amint megpakoltuk jégakkuval vagy jégkockával, hosszú időn át frissen tartja az élelmiszert, vadhúst, halat vagy csalit is.
5 év garancia!

 

passziv

 

Termoelektromos hűtők:

Változatos méretek (8-tól 45 literig), változatos felhasználási terület. Ezeket a hűtőket elsősorban piknikezni vihetjük, de éppúgy használhatjuk munkaeszközként is, mint a háztartásunk mobil részeként. Alapvetően az előhűtőtt élelmiszerek megfelelő hőmérsékleten való tartására alkalmasak.
Ha akarom hűt, ha akarom fűt...

 

termoelektromos

 

Abszorpciós hűtők:

Hűtés minden "körülmények" között! Az abszorpciós hűtők legnagyobb előnye, hogy 12 V-on és 230 V-on kívül PB-gázról is lehet használni őket. Nem véletlenül lettek ezek a hűtők a kempingezők és a túrázók legkedveltebb darabjai.
Teljesen hangtalan működés, magyar gyártású termék!

 

abszorpcios

 

Kompresszoros hűtők:

Fagyasztásra is alkalmas hűtőládák, melyek a nem előhűtött élelmiszereket is rövid időn belül lehűtik/lefagyasztják. Vannak közöttük hordozható és beépíthető, valamint teherautóspecifikus ládák is, továbbá hajókba, lakóbuszokba építhető szekrények is.
Hőmérséklet tartomány: -22°C és +10°C között

kompresszoros

 

Hűtőkonténerek gyógyszerszállításhoz:

A Heavy-Duty hűtőkben egy, esetenként két db Danfoss kompresszor biztosítja a megfelelő hűtést. A hűtőknél használt anyagok, mechanikus alkatrészek, zárak, az erős igénybevételnek is könnyedén megfelelnek. Egyes modellekben beépített fűtés is található. A hűtők külső és belső felületei könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők.

Gyógyszerhűtés, élelmiszerlogisztika, hűtési lánc, professzionális hőmérséklettartás speciális igényekhez.

hutokontenerek

 

 

 

Bővebb információ:

DOMETIC Zrt. H-1147 Budapest, Kerékgyártó u. 5. Tel: +36-1-468-4400 I Mintabolt: Kerékgyártó utca 1., www.waeco.hu H-5100 Jászberény, Necső telep 1. I Tel: +36-57-506-350 I Fax: +36-57-506-351 www.dometic.hu

 

Utoljára frissítve: 2016. augusztus 25., csütörtök 09:15
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!