A+ A A-
Hirdetés

G3 Ferrari - pizza sütők otthonra

A pizza bizony kényes téma! Ahány pizzás annyiféle elkészítési mód létezik, ami sajnos ritkán találkozik a saját ízlésünkkel.

Sőt, a házhozszállítással pedig pontosan a pizza lelkét öljük meg, hisz abban minden olasz háziasszony és menő séf egyetért, hogy a valódi pizzát kemencében sütik és azonnal tálalják!

Persze nem lehet mindenkinek otthon kemencéje, de van erre is egy remek megoldás! Ez pedig nem más, mint a G3 Ferrari pizza sütője, ami az igazi olaszos ízt a tűzálló kőlap garantálja! Az akár 31cm-es pizza sütéséhez pedig elegendő 5 perc is, mivel akár 390 fokos hőmérsékletre is képes felfűteni magát ez a kis készülék! A könnyű használhatóság mellett további előny, hogy akár előre fagyasztott pizzát, vagy épp friss házi tésztát is süthetünk vele! Sőt, nem csak pizza sütésére képes a szerkezet, ugyanis füst és rossz szagok nélkül lehet ebben édes, vagy sós süteményeket, zsömleféléket, pirítóst, stb. készíteni!

Több színben és két fajta kivitelben is kaphatók a G3 Ferrari pizza sütői. A nagyobb típusok két tűzálló kőlappal és dupla szilárdságú acél bevonattal rendelkeznek! Itt a lehetőség hát, hogy elkészítsd a saját friss, igazi olaszos íz világú pizzádat! Neked melyik a kedvenced?

www.hififutar.hu

Utoljára frissítve: 2015. november 16., hétfő 12:13
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!