A+ A A-
Hirdetés

RP-Tools - Nem mind rossz, ami kínai

Az RP-Tools az osztrák RP Handels und Service GmbH cég saját márkaneve, mely az elmúlt több, mint 10 évben sikerrel bizonyított a garázsipari berendezések piacán.

A cég mára Európa szerte 25 tagú partnerhálózattal rendelkezik, melynek kizárólagos magyarországi képviseletét a Raraco Ipari fejlesztő és Kereskedelmi Kft. látja el.
Az RP-Tools márkanév alatti termékek kínai gyártással, de Ausztriai tervezéssel és nem utolsósorban Ausztriai minőségellenőrzéssel készülnek és kerülnek forgalomba. Szinte az összes termékük TÜV által bevizsgált. Ez a magas minőség és az ennek köszönhető magas ár-érték arány, kiemeli a piacon előforduló egyszerűen csak olcsó árunak titulált kínai tömegcikkek közül. Magyarországon cégünk 5 éve képviseli a márkát, és a minőséget misem bizonyítja, mint hogy nem volt egyetlen garanciális, sőt azon túli, gyártásra visszavezethető probléma sem. 

 

raraco1 4fekvo354Az ügyfelek leginkább a csápos illetve ollós elektrohidraulikus emelőket és a gumis berendezéseket keresik a cég kínálatából, melyeket Magyarországon a legtöbb típus esetében raktárról kínálunk. Megtalálhatóak a termékek között kézi szerszámok, kompresszorok, műhelyberendezések, N2 generátorok, szinte a teljes garázsipari termékpaletta. A legtöbb termékre a várakozási idő minimális, ugyanis ha cégünknél nem elérhető, akkor közvetlenül az Ausztriai raktárkészletből egy-másfél hét alatt szállítható. A termékek folyamatos raktározásának és online árukészlet információnak köszönhetően a Kínából érkező termékek pontos szállítási dátuma is már megrendeléskor tudható.
A kínai termékeknél mindig sarkalatos pont az alkatrészellátás. Az RP-Toolsnál ez sincs a szerencsére bízva, több mint 20.000 különféle alkatrészt tart állandó raktáron és cégünk is az összes eladott géphez a főbb alkatrészeket raktározza.
Mint minden általunk forgalmazott berendezésre, az RP-Tools termékekre is 2 év teljeskörű garanciát vállalunk és folyamatosan újabb és újabb akciós termékeket kínálunk.

Ne feledje: RARACO – a garázsipari megoldásszállító!

www.raraco.hu

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy Euro alapú anyagáraink okán, a mindenkori árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Utoljára frissítve: 2016. február 13., szombat 20:41
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!