A+ A A-
Hirdetés

Az új JVC KD - R961BT autórádió már nemcsak a fedélzeti szórakoztatás elengedhetetlen eszközeivel rendelkezik.

Bővebben...

Extrém csomag hifi őrülteknek

kedd, 09 június 2015
Írta: Kategória: Autóhifi

Mac AudioXtreme 2000 csomag. A Mac Audio már 35 éve gyárt autóhifi termékeket így nem csoda, ha tökéletesen tisztában van azzal, hogy mire van szüksége az embereknek ahhoz, hogy igazán élvezzék a zenehallgatást az autóban is.

Bővebben...

A JVC X széria

szerda, 25 március 2015
Írta: Kategória: Autóhifi

Nem, most nem egy tehetségkutató műsorról lesz szó, hanem a JVC 2015-ös új autórádió párosáról az "X" szériás KD-X220 és KD-X320BT készülékekről.

Bővebben...

Hifi - Sony XSP-N1BT

csütörtök, 04 december 2014
Írta: Kategória: Autóhifi

Az autórádiók okosítását mindig is egyedi úton oldotta meg a SONY. Emlékezzünk csak a DSX-S100-as szériára, amely valósággal "elnyelte" a telefonunkat. A maga idejében mesteri megoldást nyújtott a telefon tárolására, töltésére és a zenelejátszásra. A telefonok és a technika eszement fejlődését nem könnyű követni, de a SONY fejlesztői és mérnökei egy új szintre emelték ezt a kategóriát, melynek legújabb állomása 2DIN-es méretben az XSP-N1BT készülék, ami nem éppen hétköznapi módon kapcsolódik az okostelefonunkhoz!

Bővebben...

Az Audison márkáról általában két dolog jut az embernek eszébe! Minőség és hogy drága. Persze van az Audison-nak is elérhető áron kapható szériája, de az igazi csodák a felső kategóriában zajlanak, amit úgy hívnak, hogy Thesis, vagy Voce. Most viszont fordult a kocka! Az új csoda neve: PRIMA!

Bővebben...

Kezdődik a Sony invázió!

csütörtök, 26 június 2014
Írta: Kategória: Autóhifi

A XAV-65 azért érdekes készülék, mert ő lesz 2014-es év belépő multimédiás egysége a Sony kínálatában. És mindez azért érdekes, mert gyakorlatilag az egy lépcsővel magasabban található XAV-64BT még a múlt évben debütált! Ez alá csúszik be a XAV-65, amiben - amint a jelzés is mutatja - nincs integrált Bluetooth modul, viszont így ugye árban még versenyképesebb lesz! Sőt, annak ellenére, hogy "kisebb" készülékről beszélünk, mégis például a kijelzője nagyobb, ugyanis 6,2 colos átmérővel büszkélkedhet (6,1 colos a XAV-64BT). Kicsivel erősebb végfok is van gyárilag integrálva, ami már így maximum 4x55W-ot présel ki magából, de ennél hasznosabb lehet az integrált EQ3 parametrikus EQ, amivel a hangképen tudunk javítani. Sőt a Sony Zappin funkcióját is megkapjuk és akár kormányról is tudjuk ezt a készüléket vezérelni (bővíthető)! Amit ezen kívül még tud, az többek között az integrált DVD, CD, VCD lejátszás (MP3, WMA, Xvid és JPEG is), de van 1 pár RCA kimenet lowpass filterrel megspékelve. A zenéket pedig akár előlapi USB-ről vagy AUX-ról is beolvashatjuk, de a multimédia terén hátsó kamera és video csatlakozások (be- és kimenet) is jól jöhetnek!

Másik újdonság a XAV-602BT, ami lényegesen komolyabb készülék már! Legfőbb erénye, hogy ez bizony nem más, mint egy MirrorLink-es fejegység, ami tehát remekül képes használni az okostelefonunk tudását - például így navigációra is alkalmas! Bár a kijelzője 6,1 colos, azért ezt nem hiszem, hogy sokan felróják majd negatívumként. Érdekesség, hogy előlapja például levehető, de nem kell megijedni, nem a teljes, dupla DIN méret, hanem csak a bal oldali vezérlősáv egy része! Ha nem is csúcskategória ez a fejegység, azért olyan finomságokat már itt is alaptartozékként kapunk, mint a 3 pár RCA kimenet, melyek 5V-osak - erre biztos felcsillan most sok hifis szeme - melyekhez jól jön a SONY ASE csomagja, amiben alul- és felüláteresztő szűrőket is találunk. Az integrált Blueooth modul előnyeit talán nem is kell ecsetelni, mi ezt már kötelezőnek tartjuk hisz nem csak kéz nélküli telefonálásra, de zenehallgatásra és egyéb finomságokra is remek megoldást jelent ez a szabvány. Parametrikus EQ-ja 7 sávosra hízott, így még precízebben lehet belőni a tökéletes hangképet. Okostelefonok közül pedig nem csak az Android vonalat, hanem az iPhone és iPod készülékeket is támogatja ez a fejegység. Egyéb finomságai még a duál zóna, a változtatható megvilágítás, a Zappin és SensMe funkciók

Mindez pedig már nincs is olyan messze, tippünkre március környékén várhatjuk ezt a két újdonságot, melyből a XAV-65 valamivel a Bluetooth modulos XAV-64BT ára alatt lesz majd kapható, míg a MirrorLink-es XAV-602BT szerintünk a 130-150e forintos ársávba fog kerülni.

Bővebben...

IceCube Black Series! - A fekete jégkocka!

kedd, 27 máj. 2014
Írta: Kategória: Autóhifi

Aki nyomonköveti a német Mac Audio márka termékeit, az bizonyára ismeri már az IceCube szériát, mely széria első darabjai még 4-5 évvel ezelőtt kezdték el pályafutásukat. Azóta sokat változott a termék, de a főbb jegyek még mindig megmaradtak. Most 2014-ben ismét egy ráncfelvarráson esett át a széria, mely így két új taggal bővült!

Bővebben...

Mac Audio Mobil Street 2.16F

hétfő, 21 április 2014
Írta: Kategória: Autóhifi

A 2014-es évre is tartogat újdonságot a patinás német márka, a mac Audio! Az első újdonságok a Mobil Street széria tagját bővíti, mely nem más, mint a 2.16F-os 2-utas komponens hangszóró szett!

Bővebben...
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!