A+ A A-
Hirdetés

JVC KD-R961BTE - A mindentudó Bluetooth autórádió

Az új JVC KD - R961BT autórádió már nemcsak a fedélzeti szórakoztatás elengedhetetlen eszközeivel rendelkezik.

Az új JVC KD - R961BT autórádió nemcsak a fedélzeti szórakoztatás elengedhetetlen eszközeivel - beépített CD lejátszó, egy erőteljes FM tuner, digitális jelfeldolgozás, USB port csatlakozó külső digitális médiához, - rendelkezik, hanem az Androidos okostelefon tökéletes kapcsolatának köszönhetően az ott tárolt zenék is kényelmesen lejátszhatók.

A CD lejátszó ugyanis az AOA 2.0 átviteli protokoll segítségével közvetlenül hozzáférhet a jelenlegi Androidos okos telefonok zenei adataihoz ( 4.1 verziószám fölött). Az Androidos médialejátszó műveletei - lejátszás, szünet, ugrás, következő vagy előző mappára, keresés előadóra, album, cím vagy a tárolt metaadatok - egyszerűen kezelhetők a rádió billentyűzetéről. Ehhez az okos telefont a JVC rádió előlapi USB portján keresztül kell csatlakoztatni és a telefonon ingyenesen hozzáférhető "JVC Music Play" alkalmazást kell telepíteni.

hifi station jvc kd r961 35501

Alternatív megoldásként a telefonban tárolt zenei adatok vezeték nélkül is kiváló sztereó minőségben lejátszhatók - a KD - R961BT beépített Bluetooth modulja teszi ezt lehetővé. Természetesen a kihangosítón keresztüli telefonhívások kezelésére is alkalmas, így a kezek a kormányon maradhatnak. Az előlapi USB port támogatja az iPhone készüléket és a "SiriEyes Free" funkció segítségével az okostelefon fő műveletei hangvezérléssel irányíthatók.

Az optimális hangminőséget a négy 50 W teljesítményű MOS-FET végfok és egy három sávos parametrikus EQ biztosítja 12 beállítás segítségével, mely a jármű és a zene pontosan összehangolt hangvezérlését teszi lehetővé. Aki pedig egy kerekeken gördülő koncertteremben szeretné érezni magát, az a három beépített magas szintű előerősítő kimenet segítségével az első és hátsó hangszóróhoz tartozó külső erősítőt valamint egy külön aktív mélynyomót csatlakoztathat.

A JVC autórádió műszerfalán egy optimális optikai beállítás lehetővé teszi három külön zónában - a kijelzőn, a jobbra és balra rendezett gombokon - 32 színben az előlap megvilágítását. Ezen felül fényerő szabályozóval (dimmerrel) biztosítja a testreszabott nappali megvilágítást. Az autórádió egy opcionális adapter (külön megvásárolható) segítségével számos járműtípus gyári kormány-távvezérlője vezérelhető lehet.

www.jvc.hu

 

Utoljára frissítve: 2015. november 22., vasárnap 10:33
Értékelés:
(0 szavazat)
Tovább a kategóriában: « Extrém csomag hifi őrülteknek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!