A+ A A-
Hirdetés

A Budapest-Bamakonak már bérelt helye van a maratonrallyk naptárában, és mára a világ legnagyobb amatőr rallyjaként, valamint a legfontosabb afrikai jótékonysági eseményeként tartják számon.

Bővebben...

A flúgos futamnak 480-an vágtak neki, és a mezőny nagy része, még ha néha komoly nehézségek árán is, de végül megérkezett Bamakóba.

Bővebben...

Pályafutása legkeményebb felkészülése, sikeres tesztprogram, futamgyőzelmek, pályacsúcsok, súlyos sérülés és műtét, rehabilitáció majd visszatérés – címszavakban így lehet összefoglalni Gyutai Adrián 2014-es szezonját.

Bővebben...

Spitzmüller Csaba: Bajnokavató nélkülünk

kedd, 16 december 2014
Írta: Kategória: Autósport hírek

Az év közben elmaradt futam pótlására szervezett és évadzáróvá avanzsált Waldviertel Rallye pályáin zajlott az utolsó bajnoki megmérettetés november második hétvégéjén. Az előzetes várakozásokkal ellentétben a Pro Race Sport csapata nem tudott jelen lenni az eseményen.

Bővebben...

Harci díszbe öltözött - Peugeot 2008 DKR

szerda, 19 november 2014
Írta: Kategória: Autósport hírek

Másfél hónappal a rajt előtt a Peugeot 2008 DKR megkezdte átváltozását és a fekete karbon külsőt a versenyruhájára cserélte. A versenygép hivatalosan is elkészült és felvértezve várja, hogy nekivágjon a világ legkeményebb rali versenyének, és összemérje tudását 4x4-es riválisaival.

Bővebben...

Eddigi pályafutása egyik legnehezebb versenyhétvégéjét teljesítette Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport Team versenyzője Mugellóban, a 39 fős mezőnyben a 11. helyen végzett az olasz bajnokság National Trophy 600-as kategória utolsó futamán.

Bővebben...

Lendületes kezdés után... - Spitzmüller Csaba

vasárnap, 02 november 2014
Írta: Kategória: Autósport hírek

A Mecsek Rallye péntek délutánra szervezett 3 friss gyorsasági szakaszán lendületes kezdéssel az abszolút értékelésben harmadikként tért éjszakai pihenőre a Spitzmüller – Laczkó – Evo X-es trió. Másnap a versenykilométerekből még alig fogyott, de az egység számára hamar véget ért a küzdelem.

Bővebben...

Remek teljesítménnyel tért vissza a versenypályára a vállműtéten átesett Gyutai Adrián, akinek augusztus elején több helyen eltört a kulcscsontja. A Superstock 600-as kategóriában versenyző paksi motoros a Slovakiaringen kétszer is dobogóra állhatott az Alpok-Adria bajnokság két záróversenyén.

Bővebben...

Spitzmüller Csaba - Kassai pontszerzés

vasárnap, 05 október 2014
Írta: Kategória: Autósport hírek

Szeptember első hétvégéjén Kassa városa adott otthont a szlovák-magyar közös bajnoki rallye futamnak. Spitzmüller Csaba ismét Szigeti Lászlóval az oldalán öltözött overállba.

Bővebben...
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!