A+ A A-
Hirdetés

Peugeot Partner Tepee – Praktikum minden alkalomra

A Peugeot Partner Tepee napjaink egyik legsikeresebb szabadidő járműve. Helykínálata és praktikussága évek óta etalonnak számít a kategóriában.

A Peugeot Partner Tepee folyamatos fejlődése ellenére mindvégig megőrizte sikerének kulcsát, a megbízhatóságot, a formálhatóságot, a teherbírást és kényelmet. Az új modell most esztétikusabb külsővel, újabb hasznos és hatékony felszerelésekkel, valamint a legkorszerűbb fejlesztésű motorokkal felvértezve jelentkezik. Az áttervezett orr-részen kívül az opcióként igényelhető új, nyolcküllős, 16 colos Managua könnyűfém keréktárcsa még jobban kihangsúlyozza az új Peugeot Partner Tepee dinamikus karakterét.
A tervezők egyre több a vezetést támogató és biztonsági felszerelés beépítésről is gondoskodtak.
Ilyen többek között az Active City Brake, ami egy új felszerelés, és a városi közlekedésben segít a 30 km/óránál kisebb sebességnél bekövetkező koccanásokat elkerülni, vagy a második felszereltségi szinttől opcióként rendelhető tolatókamera. A szegmensben továbbra is mércének számít a Grip Control speciális kipörgésgátló, amely a mindenkori terepviszonyokhoz alkalmazkodva fokozott tapadást biztosít az első kerekeknek. Az új Peugeot Partner Tepee alapfelszereltsége kiegészült a sebességhatárolóval és sebességszabályozóval.

Hirdetés

Megújult, gazdag motorválasztékát a legújabb típusú Euro 6 motorok alkotják. Már az új Peugeot Partner Tepee bevezetésekor rendelhető lesz a kínálatban megtalálható két VTi benzines illetve BlueHDi dízelmotor, amelyek teljesítménye 75-től 120 lóerőig terjed. A különböző motorok rendelhetősége felszereltségi szinttől függ, és a széleskörű felhasználásra kifejlesztett erőforrások fogyasztása és CO2-kibocsátása átlagosan 15 százalékkal kisebb mint az elődöké. A kilométerenként mindössze 109 gramm szén-dioxidot kibocsátó 1.6 l BlueHDi 100 S&S rekordvárományos a kategóriájában, de a BlueHDi motorok a tökéletesített nyomaték- és teljesítményértékeknek, valamint a 120 lóerős változatban alkalmazott hatfokozatú manuális váltónak köszönhetően komfortos vezetést is garantálnak.
A tervek szerint 2016. első felében jelenik meg a kínálatban a nemrég kifejlesztett 1.2 literes, háromhengeres, 110 lóerős benzines PureTech turbómotor. Az ötfokozatú manuális váltóval felszerelt erőforrás szintén a kategória legjobbjának ígérkezik a benzinesek között.
A Peugeot Partner Tepee 5 vagy 7 különálló ülést kínál, 3 kivehető üléssel a második sorban, a hétszemélyes változatokban szintén kivehető két üléssel a harmadik sorban. Sík padlójával, valamint 675 és 3000 liter között változtatható rakterével egyike a legjobbaknak.
Az új Peugeot Partner Tepee igényeinkhez igazítva sokféleképpen alakítható, és a legkülönbözőbb hétköznapi feladatokhoz épp olyan bámulatos rugalmassággal alkalmazkodik, mint a szabadidős kirándulásokhoz vagy éppen a hosszabb utazásokhoz.

Utoljára frissítve: 2015. november 22., vasárnap 10:23
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!