A+ A A-

Új Peugeot 208 – Az abszolút rekorder

kedd, 02 június 2015
Írta: Kategória: Érdekesség

Az új Peugeot 208 modellcsalád 1.6 literes BlueHDi 100 S&S változata az UTAC által hitelesített új távolsági fogyasztási csúcsot állított fel.

Bővebben...

Virtuális világból valóság - Volkswagen GTI Vision

csütörtök, 27 november 2014
Írta: Kategória: Érdekesség

A Volkswagen GTI Vision Roadster, egy számítógépes játékhoz tervezett versenyautóból vált valódi sportautóvá.

Bővebben...

Sim-City Budapest - Virtuális? Valóság!

péntek, 03 október 2014
Írta: Kategória: Érdekesség

Vonz a versenyautók, a pályák világa? Kipróbálnád magad MiG-29-es pilótaként? Mindez nem álom, hanem profi szimulátorok nyújtotta valósághű élmény.

Bővebben...

Matthew McConaughey-vel kampányol a Ford prémium márkája

csütörtök, 25 szeptember 2014
Írta: Kategória: Érdekesség

A Ford amerikai prémium márkája, a Lincoln bejelentette együttműködését az Oscar-díjas színésszel, Matthew McConaughey-vel. A vállalat fontos szerepet szán McConaughey-nek a Lincoln történetének következő fejezetében.

Bővebben...

25 éve TDI

szerda, 03 szeptember 2014
Írta: Kategória: Érdekesség

Különleges jubileumot ünnepel az Audi 2014-ben – 25 esztendős a TDI. 1989 őszén mutatta be a vállalat a Frankfurti Autószalon (IAA) alkalmával a 2.5 TDI erőforrással, azaz közvetlen befecskendezésű és tisztán elektronikus szabályozású, turbófeltöltésű dízelmotorral hajtott Audi 100 modelljét. A négykarikás márka azóta folyamatosan növeli előnyét e szakterületen, miközben számos mérföldkő fűződik nevéhez.

Bővebben...

Élni tudni kell! - Kaliforniai álomautó

hétfő, 14 július 2014
Írta: Kategória: Érdekesség

Bizonyára vannak olyan megszállottak, akik strandolás alatt is szeretnék maguk mellett tudni kedvenc négykerekűjüket, illetve olyan napimádók, akik legszívesebben az autójukban is strandolnának. Valószínűleg ilyen gondolatoktól vezérelve alkották meg ezt a kaliforniai álomautót, ami igazi nyári, tengerparti és kabrió életérzéssel ajándékozza meg az utasait.

Bővebben...

A világ legnagyobb miniatűr reptere - Knuffingen repülőtér

hétfő, 16 június 2014
Írta: Kategória: Érdekesség

Hamburg városában található a világ legnagyobb miniatűr reptere, mely egyben a világ legkisebb működő légikikötője is. Ennek a kis képzavarnak az a magyarázata, hogy a hamburgi Miniatur Wunderland-ben megépült repülőtér habár mindössze 150 négyzetméter, ami a repterek méreteit tekintve igencsak pöttöm, ám ez idáig még nem készült ekkora repülőtér-terepasztal, ami ráadásul üzemel is. Habár erről a repülőtérről nem tudunk elutazni, de érdemes a csodájára járni!  Nincs is olyan messze…

Bővebben...

Egy diktátor, egy énekes és egy vadállat

csütörtök, 12 június 2014
Írta: Kategória: Érdekesség

Ki ne hallott volna már Cinthya Dictatorról és Varga Viktorról a cseppet sem kis feltűnést keltő párról. Ahol ők megjelennek, ott biztos észreveszik őket. Ez ezután sem lesz máshogy, ugyanis most már nem csak az étteremben vagy vásárlás közben lehet majd felismerni a párt, de az aszfalton az autós közlekedésben is egyértelmű lesz, hogy elsuhan mellettünk Cinthya vagy esetleg a szomszéd autóban várakozik a piros lámpánál.

Bővebben...

Őserdőbe vasutat? - Gumivasút - Brazília

vasárnap, 08 június 2014
Írta: Kategória: Érdekesség

A Brazíliába utazókat óva intik a vasúti közlekedéstől (leszámítva néhány turisztikai vonalat) ugyanis az ország vasútközlekedése sok kívánnivalót hagy maga után és fejlesztésekért kiált. Ennek oka azonban nemcsak az állam hanyagsága és a pénzhiány, hanem a vasútra alkalmatlan terület. Az Amazonas őserdeiben a gumivasút építése annak idején bizonyította, hogy sokéves megfeszített munka és sok ezer ember halála árán épülhet csak vasút a mocsaras és iszapos területen.

Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!