A+ A A-

Matthew McConaughey-vel kampányol a Ford prémium márkája

A Ford amerikai prémium márkája, a Lincoln bejelentette együttműködését az Oscar-díjas színésszel, Matthew McConaughey-vel. A vállalat fontos szerepet szán McConaughey-nek a Lincoln történetének következő fejezetében.

Amint a vállalat közleményéből kiderül, az együttműködést azért is különösen izgalmasnak tartják, mert a Lincoln által megtestesített értékek – autóik barátságos, személyes és autentikus jellege – Matthew személyére is jellemzők. Pontosan ez a hasonlóság szülte a közös munka ötletét. McConaughey ráadásul nem csupán a márka legfontosabb értékeinek képviselője, de jó ideje a Lincoln, e legendás amerikai autó-ikon csodálója is.

Matthew szerepel majd a Lincoln első kisméretű prémium SUV-modelljének, a 2015-ös Lincoln MKC reklámkampányában. A kisméretű prémium SUV-k szegmense a luxusautó-piac leggyorsabb ütemben bővülő kategóriája. E szegmensben igen erős a verseny, ám a 2015-ös Lincoln MKC magabiztos szereplőnek ígérkezik – hiszen már eddig is igen pozitív volt a sajtóvisszhangja –, és a Lincoln bízik benne, hogy McConaughey közreműködésével még nagyobb figyelmet kap majd márkaüzenete. A vállalat ugyanis tökéletes partnernek tartja a színészt arra, hogy általa mesélhesse el a Lincoln történetét – és ez még csupán a kezdetét jelenti rendkívül ígéretes együttműködésünknek. A Ford legendás amerikai prémium márkája, a Lincoln utazása tehát folytatódik, és ez az út várhatóan sok izgalmat és lehetőséget tartogat.

Hirdetés

 Tudta Ön?

- Hogy a Ford Motor Company központja a Michigan állambeli Dearbor. A vállalat a globális autóipar egyik vezető vállalkozása, amely hat kontinensen gyárt és értékesít autókat. Az összesen mintegy 186.000 alkalmazottat foglalkoztató, világszerte 65 gyártóüzemet működtető vállalat autóipari márkái a Ford és a Lincoln. A vállalat a Ford Motor Credit Company révén pénzügyi szolgáltatásokat is nyújt

A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 47.000 alkalmazottat, az összevont, illetve nem összevont közös vállalkozásokkal együtt pedig mintegy 67.000 embert foglalkoztató Ford Európa felel a Ford márkához tartozó autók gyártásáért, értékesítéséért és karbantartásáért Európa 50 piacán. Az első Ford autókat 1903-ban szállították Európába – ugyanabban az évben, amikor a Ford Motor Companyt alapították. Az európai gyártás 1911-ben indult meg.

Utoljára frissítve: 2014. október 08., szerda 12:41
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!