A+ A A-

StP hő, zaj és hangszigetelő újdonságok

Ha egyszer az oroszok valamibe belefognak, abban biztosak lehetünk, hogy lesz benne anyag, nem spórolnak semmivel és gyakorlatilag minden körülmények között működik. 

Mindezt pedig - a konkurenciához képest - jó áron kínálják. Nos, pontosan ilyen a Lada, a Kalasnyikov, az orosz harcieszközök és az StP is.
Az StP mindössze 10 év alatt nőtte ki magát a legnagyobb és legelismertebb zajcsillapító márkává, bár jó tudni, hogy igazából a cég előélete 30 éves távlatra nyúlik vissza. A hadiiparból is merített tapasztalatokat jelenleg pedig a legnagyobbaknál is kamatoztatja, így kapcsolatban állnak a VW, Fiat, Ford, Nissan, Lada, UAZ autógyártókkal. Mindezek mellett pedig az EMMA és IASCA hangminőség versenyek hivatalos támogatója lett a cég! Az autóhifisek körében már ezidáig is nagy örömmel használták az StP anyagokat, melyek most újabb termékekkel bővültek. Igazából a termékpaletta nagyrészt változatlan maradt, de sokaknak lehet kecsegtető, hogy jelenleg több zajcsillapító anyag már kisebb kiszerelésben is megvásárolható.

stp bomb aero hififutar loero36001

Antirust S Shop Pack
Ez egy polimer butilgumi és alumínium rétegekből álló rezonancia csillapító anyag, amit elképesztően könnyű installálni, hála az öntapadós felületének. A leggyakrabban az utastérben, alvázon, tűzfalon, sőt a kerékíveken (a beltérben) használják. Viszonylag vékony és nagyon jól, könnyen felveszi a különböző formák alakzatát, így dolgozni is élmény vele. Most a Shop Pack-ben 8 lapos kiszerelésben tudjuk megvásárolni ezt a terméket.

Gold Aero Shop Pack
Szintén egy többrétegű anyagról van szó, ám itt nem csak polimer és alumínium képezi az alapját, hanem butilgumi és bitumen is. Öntapadós felületének köszönhetően szintén nem lesz gondunk a felragasztásával. Az AERO technológia előnyeit is élvezhetjük, hisz ezek a termékek könnyebbek, valamint szélesebb hőmérséklet tartományban működnek - és még könnyebb velük dolgozni. Ebben is ugyanúgy 8 lapot találunk remek áron!

Bomb Aero Shop Pack
Gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Gold, annyi különbséggel, hogy vastagságban, és így súlyban is hatalmas eltérés van a kettő között. a Gold jelenti az abszolút csúcsot, így talán nem csoda, ha a Bomb Aero dupla olyan vastag és súlyban is több, mint dupla annyit nyom négyzetméterenként. Kiszerelési méretük azonos, ám épp ezért mindössze csak 4db lapot találunk ebben a csomagban.

stp bomb aero hififutar loero36002

Anticor Light Bulk Solution

Az Anticor Light még vékonyabb és könnyebb, mint a Gold Aero és a felület is más anyagból készült. Tökéletesen alkalmazható az utastérben, alvázon, tűzfalon is. Mindössze 2,4kg-ot nyom négyzetméterenként és csupán 60 mikronos a fólia vastagsága (1.8mm a teljes vastagság). Az új kiszerelésnek köszönhetően már 12 darab lap található a csomagban, így még jobban megéri ezt választani!

Bővebb információk a Hififutárnál: 

hifi futar

 

 

Utoljára frissítve: 2015. november 27., péntek 11:22
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!