A+ A A-

Energia minden formában... Nimrod Energy Drink

Autók, motorok, testépítés. A hét közepén újabb promóciót tartott a Nimrod Energy Drink, aki tovább bővíti sporttámogatói tevékenységét.

Az elsősorban drága sportautók tuningjára szakosodott Nimrod Performance, és a cégcsoporthoz tartozó energiaital forgalmazó cég eddig is komoly anyagi ráfordításokkal vett részt a motorsport világában, de most tovább bővíti szponzori szerepvállalását a fitness, illetve testépítő szakágak felé. A Ferrari Budapest aftersales és szerviz tevékenységének továbbra is otthont adó Váci úti épületében tartott sajtóesten, illetve az azt követő baráti összejövetelen Bődi-Lestyán Réka marketingigazgató elmondta, hogy a cégcsoport egyik elsődleges célkitűzése a fiatal versenyzők támogatása. Szerencsére mindezt lehetővé teszi a Nimrod Energy Drink egyre növekvő népszerűsége és a biztos anyagi háttér. Bár a piac telített, a minőségi energiaitalokból mégis kevés, a tudatos vásárlóból pedig hazánkban is egyre több van. Az összetétel és a négy különleges íz őket célozza meg.

nimrod energy drink party 201602

Az összejövetelen jelen volt az energiaital magyarországi nagykövete, a 2007-ben, a MotoGP 125 köbcentis kategóriájában világbajnokságot nyert Talmácsi Gábor is. Talma az esten elmondta, hogy szívesen vállalta a felkérést, mivel a céget körülvevő tenniakarás, pozitív életfelfogás és a fiatal versenyzők támogatása számára is nagyon fontos kérdés. A cég a német David Schiwietz mellett kiemelten támogatja a Tomracing Motorsport fiatal tehetségét, Magyar János Forma3-as versenyzőnket is, aki egyébként remekül kezdte idei szezonját a Hungaroringen. Erről itt olvashattok bővebben.

nimrod energy drink party 201603

Bader Al Roudhan a cégcsoport tulajdonosa és egyben kifáradhatatlan motorja 2016-ot a Nimrod évének tervezi, és elmondása szerint a folyamatosan tartó Nimrod Road Show még sok meglepetést tartogat a közönség számára. Következő nagyobb szabású állomása a Ferrari Budapesttel június 4-én a Hungaroringen közösen megrendezésre kerülő „Pure Challange" lesz, ahol Talma méri össze gyorsaságát David Schiwietz-el. Eső nap nem lesz, rossz idő nem számít. Ettől maximum csak izgalmasabb lesz a verseny.

nimrod energy drink party 201606

nimrod energy drink party 201601

nimrod energy drink party 201605

nimrod energy drink party 201604

Utoljára frissítve: 2016. máj. 07., szombat 11:12
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!