A+ A A-

Nimrod Pure Challenge 2016 a Hungaroringen

Nimrod Pure Challenge 2016 Nimrod Pure Challenge 2016

A Hungaroring versenypályáján külön keretek között, de egy időben került sor a Nimrod Performance és a Ferrari Budapest VIP rendezvényeire.

A két, önmagában is látványos esemény közös időpontban történő megrendezése még színesebb szórakozást nyújtott a meghívottak részére. A nap középpontjában a Nimrod Energy Drink által támogatott Magyar János Forma 3-as, David Schiwietz a BMW hivatalos, GT3-as német autóversenyzője, valamint Talmácsi Gábor MotoGP világbajnokunk gyorsasági viadala állt.

 

nimrod pure challenge 2016 loero 36701

A Hungaroring biztonsági szabályai miatt ugyan az autók és a motor nem futhattak egy időben, de az időmérés alapján a sorrend Magyar János, Talma, és David Schiwietz szerint alakult.
Bár a látvány és a lóerők meghatározó élményt nyújtottak mindenki számára, de a közúti közlekedéshez szokott embernek a legizgalmasabb perceket mégiscsak a sportautók kipróbálása jelentette. Persze balgaság volna azt hinni, hogy beülök, kuplung, gyújtás, sebesség, kinézek, gáz és megyek mint Emerson Fittipladi gyermekkorunkban a fekete-fehér képernyőn. A Nimrod Performance V8-as motorral ellátott Ferrariainak 600 lóerő feletti teljesítménye, és 3 mp körüli 100 km/h órás sebességre való gyorsulása már teljesen más felkészültséget igényel. A résztvevők számára így az ideiglenes sofőri szolgálatot Talma és David Schiwietz látta el. Az élményautózás alatt a két versenyző eredeti foglalkozásához hűen, érezhetően nem kímélte utasait. A nap történései ugyanakkor nem zárultak le a Nimrod Pure Challenge 2016 eseményeivel. Ugyanezen a napon ünnepelte 10. születésnapját a Children of Distance.

nimrod pure challenge 2016 loero 36702

 

A fiatal tagokból álló, de múltjukat tekintve már korántsem kezdő zenekar jubileumi koncertjét egy közös forgatás előzte meg a Ringen. A felvételt követően a jó hangulatú estének a Nimrod támogatásával a Kincsem Park adott otthont, ahol az elmúlt tíz év legnépszerűbb dalaiból állítottak össze egy másfél órás koncertet a kilátogatóknak.
A VIP nap eseményeiről készült videó hamarosan elérhető lesz a Nimrod Energy Drink és a Children of Distance YouTube csatornáján egyaránt.

Utoljára frissítve: 2016. július 06., szerda 17:41
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!