A+ A A-

Érkeznek az amerikai sztárok a Monostori Erődbe

Szívesen találkoznál az amerikai filmművészet csillagaival, a filmek és sorozatok karakteres szereplőivel, az igazán nagy klasszikusokkal?

Ha igen, akkor hétvégén irány Komárom, ahol élőben csodálhatod és ismerkedhetsz meg a „Vissza a jövőbe" vagy például a „Knight Rider"' sztárjával. Hollywood egy szelete a Monostori erődbe költözik, kezdődik a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál.
Ha azt mondjuk Amerika, akkor egyből magunk előtt látjuk a filmekből ismerős tájakat, jeleneteket, stílust és divatot és persze az autókat. A V8-as nagyvasak nemcsak jellegzetes járművei a kontinensnek, hanem az amerikai kultúra és egyben az amerikai életérzés szerves részei is.

erkeznek a sztarok a monostori erodbe 2016 loero 10

Méretüket, formájukat nézve egyaránt vonzó látványt nyújtanak, hát még a hangjuk, az a mély, öblös, morgós hang – ismerős ugye? New Yorki taxik, Fordok, Cadillacek, Mustangok, varázslatos Oldtimerek, vagány sportautók, régi furgonok, Military járművek – több mint 1500 autó érkezik a 30-as évektől egészen napjainkig.
Az amerikai nagyvasak mellett más nehézsúlyúak is jelen lesznek. A Bika Rodeó Közép-Európa Bajnokságra a bikák és emberek lélegzetelállító küzdelmének lehetünk majd szemtanúi.

erkeznek a sztarok a monostori erodbe 2016 loero 06

Az autós Kánaánban egy perce sem fog leállni az élet, egymást követik majd az izgalmas programok, a Low Rider Show-tól, a gumifüst versenyen át egészen a Big Foot autótaposásig, és persze az amerikai autós felvonulásig, melyre augusztus 6-án, szombaton délben kerül sor. Kiállítások is tarkítják a fesztivál programját, ahol a legújabb Mustangokat vagy éppen a régi, hagyományőrző Military gépeket tekinthetjük meg. Az autók akár quadra is cserélhetjük, az idei újdonságról, az Off Road Pályáról nem is beszélve, de ez még nem minden.

erkeznek a sztarok a monostori erodbe 2016 loero 05

A fesztivál zenei fronton is hozzátesz egy nagy adaggal a rock and roll életérzéshez. Az estéket őrületes koncertekkel és bulikkal zárjuk. Pénteken a legjobb Tribute zenekaroké lesz a főszerep. A Tribute Night programban fellép a ZZ Copy, a Kiss Forever Band, az AB/CD, A Nyughatatlan (Johhny Cash tribute), de együtt bulizhatunk a Madarak zenekarral is. Szombat este érkezik a Kowalsky meg a Vega, akik a tőlük megszokott őszinte, apait-anyait beleadós koncerttel készülnek, hogy az egész napos adrenalin-mámornak adjanak még egy kiadós löketet.
15. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, augusztus 4-7. Komárom, Monostori Erdőd - egy fesztivál, ahol egy hosszú hétvégére valóra válik az amerikai álom!

További információk a fesztiválról:

www.usacar.hu

www.facebook.com/naafkomarom

 

 erkeznek a sztarok a monostori erodbe 2016 loero 03

erkeznek a sztarok a monostori erodbe 2016 loero 04

erkeznek a sztarok a monostori erodbe 2016 loero 01

 

nemzetkozi amerikai auto fesztival 2016 loero 36701

 

Utoljára frissítve: 2016. augusztus 03., szerda 15:34
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!