A+ A A-

Személyre szabott szenvedély – Itt az új Nissan Juke Dynamic Edition

Az új limitált Juke Az új limitált Juke

A Nissan a Juke új, különleges limitált kiadásával jelentkezik. A Dynamic Edition azoknak szól, akik egy stílusos autóban szeretnék megcsillogtatni személyiségüket.

A mostantól elérhető Juke Dynamic Edition kétféle – érzéki vörös és gránit fekete – külső fényezéssel, valamint az alapfelszereltséghez tartozó, teljes körű piros személyre szabási csomaggal kapható. A csomagba tartoznak a színben illeszkedő első és hátsó lökhárító díszlécek, az egyedi fényszórógyűrűk, a külső visszapillantó tükrök burkolata, a tetőspoiler, az ajtóküszöb csíkok és a 18 colos könnyűfém keréktárcsák betétei. 

Hirdetés

A megújulás az utastérben is folytatódik, ahol két új elem is a Juke modellben debütál. A belső tér kényelmét a vezető és az utas oldalán is piros szegéllyel ellátott prémium sportülések emelik még magasabb szintre. A visszapillantó tükrök új, piros burkolata az autó jellegzetes megjelenését és könnyedségét erősíti, a szintén élénkpiros színben kialakított középkonzollal, szellőzőnyílásokkal és ajtókárpittal összhangban. A stílus és minőség tökéletes összhangját a piros, hímzett Juke márkajelzéssel díszített fekete padlószőnyegek adják meg.
A Nissan Juke Dynamic Edition a modell két legkeresettebb motorjával, az 1,2 literes DIG-T 115 benzines 5,8 literes fogyasztással, és az 1,5 literes dCi 110 dízelmotoros, mindössze 4,1 literes fogyasztással kapható.

nissan juke dinamyc edition hirek 2016 loero 36801


A Dynamic Edition alapját a magas szintű alapfelszereltséget jelentő, népszerű N-Connecta felszereltségi szint adja. A listán megtalálható a Nissan Connect 5,8 hüvelykes érintőképernyős navigációs és szórakoztatórendszer, a DAB digitális rádió és a tolatókamera. A felszereltség részét képezik az elektromosan behajtható visszapillantó tükrök és a Start/Stop gombbal kiegészített intelligens kulcs is.
A választható extrák közé tartoznak a Nissan innovatív Aktív Biztonsági Pajzs csomag elemei, például a 360 fokos parkolókamera, a sávelhagyás-jelzés, a holttérfigyelés és a mozgó tárgyakat észlelő funkció.
A Nissan Juke Dynamic Edition kedvezményes indulóára 5 219 000 Ft.

Utoljára frissítve: 2016. augusztus 09., kedd 17:59
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!