A+ A A-

Jeep Grand Cherokee SRT

A Grand Cherokee SRT 2017-re még agresszívabb arcot öltött.

Minden idők legjobb menetdinamikájú Jeep modellje egy 6,4 literes V8-as motorral vág neki a modellévnek. A Fuel Saver technológiával felvértezett erőforrás 468 lóerőt és 624 Nm forgatónyomatékot állít elő. A menetteljesítmények lenyűgözőek. Nem egészen 5,0 másodperces gyorsulás 0-100 km/órára vagy éppen 0-162-0 km/óra gyorsulás és fékezés 16,3 másodperc alatt, és 257km/órás végsebesség.

Hirdetés

Hogy az ügyfelek teljes mértékben átadhassák magukat a teljesítmény élvezetének, a Grand Cherokee SRT alapfelszerelésként kínálja az exkluzív Performance Pages csomagot, amely sportos kijelzők és mérőműszerek kibővített kínálatát tartalmazza, míg a különböző üzemmódok (így pl. a rajtautomatika) révén a Grand Cherokee SRT tulajdonosai közúton és versenypályán egyaránt testre szabhatják autójuk vezetési élményét. 

jeep grand cherokee srt hirek 2017 loero 37404

A Jeep Grand Cherokee SRT 2017-ben teljes körű felszereltséggel kerül forgalomba az EMEA régióban. Ez többek között olyan tételeket tartalmaz, mint a Nappa bőrrel és nyersbőrrel kárpitozott sportülések, a 20 colos könnyűfém keréktárcsák, a 8,4 colos Uconnect rendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a párhuzamos és merőleges parkolósegéd, vagy a vontatmányfigyelő kamera.

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!