A+ A A-

Megmutatták az új Opel Insignia Grand Sportot

Már az Insignia első generációja is rendkívül sikeres volt 900 ezer eladott példánnyal, most pedig jön a teljesen új felépítésű Insignia Grand Sport 2017-es változata.

Annak ellenére, hogy minimális mértékben hosszabb az elődjénél, 175 kilóval kevesebb a súlya. A lendületes tetőív 29 milliméterrel laposabb lett, atlétikusan elegánssá téve az Insignia Grand Sportot. A csomagtartó 490 - 1450 liter befogadóképességű lesz az új modellben. Az új Opel Insignia Grand Sport már bevezetésekor turbómotorok és új generációs sebességváltók széles palettáját kínálja, mint például a minimális súrlódású, csúcs-hatékonyságú nyolcfokozatú automatát is.

Hirdetés

Az Insignia új, nyomatékvektoros, intelligens összkerékhajtása kategóriájának egyik legkiforrottabb rendszere, és egy teljesen új, öt lengőkaros hátsó futóművel társul. Két elektromos működtetésű lamellás tengelykapcsoló helyettesíti a differenciált, és viszi át precízen, egyedileg az erőt a két hátsó kerékre – függetlenül az útminőségtől, nedvességtől, hótól vagy jégtől. Kanyarban nagyobb forgatónyomaték jut a hátsó-külső kerékre, miáltal nagyon pontosan fordul rá az ívre az Insignia Grand Sport. A rendszer már a másodperc töredéke alatt reagál a gázadásra, így stabilabb az autó, könnyebb irányítani.

Utoljára frissítve: 2017. február 06., hétfő 18:03
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!