A+ A A-

Új Toyota Yaris – Méregzsák

A márciusi Genfi Autószalonon mutatkozik be az új Toyota Yaris felpörgetett változata

A 3 ajtós karosszériaváltozatra épülő, erőteljes, több mint 210 lóerős motorral felszerelt, nagy teljesítményű új Toyota Yaris az a láncszem, ami Yaris WRC rallyautót összeköti a Yaris már jól ismert, hétköznapi modellkínálatával.

Hirdetés

A Toyoa Yaris első változata még 1999-ben mutatkozott be, átvéve a Starlet helyét. Most viszont komolyabb megújuláson megy át az autó. Az nagyteljesítményű új változatot alapul véve, a formatervezők a teljes Yaris paletta dizájnjában hasonló módosításokat vezetnek majd be. A modell új orrkialakítást kap, megváltozik a hátsó rész stílusa, és az utastér is modernebb lesz. Az esztétikai változásokon túl a Toyota új fejlesztésű, 1,5 literes benzinmotorra cseréli le a Yaris jelenlegi 1,3 literes erőforrását, de számos más műszaki változás is várható.

toyota yaris hirek 2017 loero 37502

A változások révén az új Toyota Yaris-kínálat frissebb megjelenésűvé és határozottabb kiállásúvá válik, beleértve a Yaris Hybridet is. A Toyota Yaris hybrid hajtású kisautója még mindig egyedülálló ajánlatnak számít a B-osztályban, és ez a változat teszi ki a Yaris európai értékesítésének több mint 40 százalékát. A Magyarországon is a szegmensének előkelő helyén álló Yaris tavalyi értékesítéseiből egyébiránt 20,4%-ot tett ki a hibridek aránya.

toyota yaris hirek 2017 loero 37501

 

 

Utoljára frissítve: 2017. március 08., szerda 13:53
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!