A+ A A-

Oldtimer Show 2017

2017. április 7-9-ig ismét a budapesti Vasúttörténeti Pakban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvénye az Oldtimer Show.

100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók, traktorok, buszok és teherautók. Mintegy 500db veterán jármű kerül bemutatásra, és minden típusból csak 1-1 példány. A kiállított járművek között igen ritka és értékes járművek is láthatóak lesznek, de nem fognak hiányozni a KGST és a tengerentúli gyártmányok sem. A bemutatott járművek mellett korabeli ruhákba öltözött, gyönyörű lányok fognak modellt állni a fotózáshoz.

Hirdetés

Lesznek kiállítva veterán traktorok és stabil motorok, valamint veterán buszok és teherautók is a szabadtéri részen. A Víztorony Parkban veterán katonai harci járműveket és lövegeket láthatunk majd, harcászati bemutatókkal kiegészítve. A 10 hektáros rendezvényterületen további kiegészítő programok is megszervezésre kerülnek. Kalandjárók Kiállítás, ahol lakókocsik és vízi járművek lesznek láthatóak, Tuningautó Kiállítás a fiatalok kedvéért, valamint Háztáji és Kézműves Vásár ahol házi kolbász, sajt, méz, lekvár és egyéb kézműves ételekből lehet vásárolni, illetve a népművészet mesterei árusítják majd a portékáikat. Az Oldtimer Show hétvégéjén a Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog. A kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok, mozdonyforgató és egy igazi gőzmozdony, amin akár próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett.

oldtimer show 2017 pr cikk kep 1

A „Fesztiválbusz" a rendezvény teljes nyitvatartási idejében a Nyugati-Pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között oda-vissza, díjmentesen szállítja a látogatókat. Az autóval érkező látogatók számára nagy befogadóképességű, ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre a helyszínen. Továbbra is ingyenes a WC használat, a Gasztro utcában a kóstolás és a rengeteg gyermekprogram. Ugrálóvár, légcsúszda, népi játszótér, arcfestés, íjászatoktatás, kézműves foglalkoztatók, fafaragás oktatás, furulyaoktatás, állatsimogató, kovácsműhely, hagyományőrző termelőeszköz kiállítás, Tájház Múzeum, gőzmozdony kiállítás, vasútikocsi kiállítás, vasútmodell és terepasztal kiállítás, stb...

oldtimer show 2017 pr cikk kep 2

Belépőjegy árak: felnőtt 3.500Ft, gyermek vagy nyugdíjas 3.000Ft, családi 9.999Ft (2 felnőtt és 2 gyermek együttes belépésére jogosít). A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg nyitvatartási időben, készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával, Erzsébet Utalvánnyal és Sodexo Utalvánnyal. A jegyeket elővételben az ismert országos jegyirodákban, vagy az interneten a www.ticketportal.hu oldalon lehet megvásárolni.

Az Oldtimer Show további eseményeiről, valamint a tömegközlekedési és egyéb információkról a www.oldtimershow.hu címen vagy a www.facebook.com/oldtimershow oldalon találhatók további részletes információk.

Hirdetés

oldtimer show 2017 lenia

 

Utoljára frissítve: 2017. március 24., péntek 17:19
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!