A+ A A-

Kia Stinger – Érkezik az eddigi legerősebb Kia autó

Bár a Kia Stinger ár még félhomályba vész, de azt már tudjuk, hogy három motorral érkezik a sportszedán.

A Kia Stinger létrejöttét több éves fejlesztési munka előzte meg. Hat évvel azt követően pedig, hogy a cég a GT Concept bemutatásával jelezte, komolyak a szándékai, lassan kezdődik a középkategória prémium szintjére tervezett autó európai forgalmazása is.
A modell megjelenése, tágas, öt személy és csomagjai befogadására tökéletesen alkalmas helykínálata, stabil rugózása és finom vezethetősége komoly teljesítménnyel párosul.

Hirdetés

A Kia Stinger az európai piacokon háromféle motorral lesz majd megvásárolható: egy 255 lóerős 2,0 literes benzines turbóval, egy 200 lóerős 2,2 literes turbódízellel és egy 3,3 literes, ikerturbós benzines V6-ossal. Ez utóbbi Kia Stinger 370 lóerőt termel, álló helyzetből 5,1 mp alatt gyorsul 100 km/órára, és ezzel hivatalosan is ő minden idők legerősebb, legfürgébb Kia személyautója. A Kia Stinger hátsó- és összkerékhajtással lesz elérhető, valamint megkapja a Kia aktív biztonsági rendszereit, lesz hozzá elektronikusan szabályozható felfüggesztés, valamint ötféle menetbeállítást kínáló üzemmódválasztó rendszer is. A Kia Stinger ára még nem lett hivatalosan nyilvánosságra hozva, de külföldi hírügynökségek információiból arra lehet következtetni, hogy valahol 9 és 12 millió Forint között alakul majd.

Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!