A+ A A-

Autó Generációk Találkozása - Avagy döntsük meg Dubait!

Kíváncsi vagy, hogyan fejlődött egy autótípus? Megnéznéd például az eddig gyártott Golfok modelljeit, egymás mellet?

Itt a nagy alkalom, Magyarországon először az Autó Generációk Találkozásán, ahol a cél, hogy minél több legyártott autótípust mutassunk be egy helyen. A rendezvényen nem csak mint vendég, de akár mint kiállító is részt vehetsz. Regisztrálj a rendezvény weboldalán (www.autogeneraciok.hu) és hozd el autódat, hogy mások is megcsodálhassák. Nem csak különlegességeket várunk, mivel a lényeg, hogy minél több autótípus sorakozzon fel.

autogeneraciok talalkozoja 2017 llumar pr loero 38002

A rendezvény célja az autógenerációk bemutatása mellett, egy Guinness rekorddöntés is, mégpedig hogy a világon a legtöbb autómárkát vonultassuk fel egy helyen. Jelenleg a rekordot egy Dubaiban szervezett rendezvény tartja 58 különböző autómárka bemutatásával, tehát nekünk legalább 59 márkát kell prezentálnunk a Magyarországon fellelhető kb. 130 márkából. Ha különleges márkájú autód van, akkor itt a helyed, hogy részese lehess egy Guinness csúcsdöntésnek, és hogy segíts Magyarországra hozni a rekordot. Ha ez még mind nem elég, akkor az év autója felkelti az érdeklődésed? De nem csak a 2017-es lesz ott, hanem például az 1964-es is, és a további évek autói úgyszintén. Milyen programok lesznek még? Autóépítő verseny és tuning párbaj, az Év Tuning Autója 2017 választás, Miss Tuning 2017 hölgyszépségverseny.

autogeneraciok talalkozoja 2017 llumar pr loero 38003

A Autó Generációk Találkozása augusztus 5-én kerül megrendezésre a fóti Auchan áruház parkolójában. Akkor se aggódj, ha a család többi tagja nem bolondul az autókért, mert Nekik a bevásárlóközpont által a fesztivállal egy időben, a helyszínen szervezett családi nap biztosít szórakozási lehetőséget.
Regisztrálj Te is! Mutassuk meg a világnak, hogy kis hazánkban milyen összefogásra képes az autószerelmesek népes tábora! Töltsük fel a rendelkezésünkre álló 1000 férőhelyes parkolót! Hozd el az autód és a családot is! Légy részese egy Guinness World Record döntésnek!

Várunk az Autó Generációk Találkozásán!
További információk: www.autogeneraciok.hu

Hirdetés

Utoljára frissítve: 2017. augusztus 03., csütörtök 08:38
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!