A+ A A-

Fiat 500 Anniversario – A 60. születésnapra

A Fiat 500-ból hosszú élete során számos limitált széria készült, de a kisautó mindvégig hű maradt önmagához.

A saját autó tömeges elterjedését lehetővé tévő ikonikus modell 1957. július 4-én mutatkozott be Torinóban. Sikere 2007-ben, majd 2015-ben kapott új lendületet, idén pedig már a kétmilliomodik eladott autót ünnepelhettük.
A Fiat 500 Anniversario az 500-as ajándéka a rajongók számára a 60. születésnap alkalmából. Egy olyan különkiadás, amely megfizethető áron kínál egy sor különleges jellemzőt és szolgáltatást.

Hirdetés

A Fiat 500 Anniversario ferdehátú és kabrió kivitelben egyaránt elérhető, és számos kulcsfontosságú részletében idézi a hatvanas éveket. Ilyen például a két új exkluzív színárnyalat, amelyeket az egykori legenda ihletett, a motorháztető és a külső tükörházak króm díszítései, a korhű Fiat logók, vagy a 16 colos, vintage hatást keltő könnyűfém keréktárcsák. Az autó eleganciáját a csomagtérfedélen látható, dőlt betűs Anniversario felirat teszi teljessé. Az új ülések vízszintes sávozású szövetkárpitja tökéletesen ragadja meg a kor hangulatát, és kelti életre a Dolce Vita éveit. Míg stílusát a múlt ihlette, tartalma a létező legmodernebb, köszönhetően a beépített UconnectTM rendszernek. A Fiat 500 Anniversario változat az 1.2 literes 69 lóerős vagy a 0.9 literes 105 lovas TwinAir Turbo benzines erőforrásokkal választható.

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 13., szerda 08:33
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!