A+ A A-

Skoda Media - Cirkusz a Skoda körül

A Skoda Media hosszútávú együttműködést kezdett a világhírű Cirque du Soleil társulattal. 

Az élő szórakoztatást kínáló kanadai vállalkozás világhírű előadásairól és kivételesen tehetséges művészeiről ismert. Előadásait eddig több mint 180 millió néző tekintette meg az alig több mint 30 évvel ezelőtti kezdetek óta. A 20 utcai előadóval indult társulat napjainkra újra feltalálta a cirkuszművészetet, és az élő szórakoztatás egyik globális vezetőjévé vált. Mára több mint 4 ezer embert alkalmaz, többek közt 1300 artistát csaknem 50 különböző országból.

Hirdetés

Idén a Cirque du Soleil 10 különböző show-val járja a világot, melyek közül több helyszín a Skoda Media munkájának is fontos célpiacát képezi, így nem is kérdés, hogy az együttműködés számos új lehetőséget nyit meg a Skoda Media előtt a potenciális új vásárlók millióinak elérésére. A Cirque du Soleil globális rajongótáborral büszkélkedhet, csaknem 10 millió követővel a közösségi médiában, előadásaikat pedig világszerte 11 millió néző látogatja évente.

A Skoda Media szerves része lesz a Cirque du Soleil promóciójának a közterületi reklámozásban, a nyomtatott kiadványokban, tévéreklámokban és internetes megjelenéseiben egyaránt. A Skoda Media 2021-ig szóló megállapodása emellett nagyszabású marketing kampányokra és a Las Vegashoz kötődő promóciós lehetőségekre is kiterjed.

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 29., péntek 10:01
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!