A+ A A-

Új városi SUV a Hondától

Új Honda tanulmánymodell Új Honda tanulmánymodell

A Detroitban megrendezett Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon (NAIAS) mutatkozott be a Honda vadonatúj tanulmányautója, melyen már megfigyelhetők a márka jövőbeni arculatának egyes vonásai.

A kisméretű SUV értékesítése várhatóan 2013 végén kezdődik Japánban, ezt követi 2014-ben az amerikai, majd az európai piac.
A városi SUV – a Honda Jazz és a Honda City következő generációja mellett – szintén az új Global Compact Series Platformra épül majd. A letisztult, elegáns formavilág, a dinamikus vonalvezetés és a karakteres megjelenés tökéletesen passzol a városi SUV képviselte szabadidő-autós jelleghez. Az új modell világszerte megjelenik majd az utakon, és üzemanyag-hatékony motorjaival (Earth Dreams Technology) hozzájárul a Föld megóvásához. Tervezése során a Jazznél már alkalmazott középtankos konstrukciót valósították meg a mérnökök, így a Honda-féle mágikus hátsó üléseket is megkapja a típus. Többek között ez teszi lehetővé, hogy az Urban SUV kategóriájának egyik legjobban variálható szereplőjeként léphessen a piacra. A kisméretű SUV a Honda új, észak-amerikai gyárában, a mexikói Celaya mellett készül majd, a Jazz-zel egyetemben.

Utoljára frissítve: 2013. január 23., szerda 17:38
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!