A+ A A-

Vastag Csaba a leggyorsabb Asphalt-betyár

A Samsung versenyén a népszerű autós mobiljátékban, az Asphalt 7-ben csapott össze az RTL Klub énekes tehetségkutatójának, az X-Faktornak a három eddigi győztese, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő, akik közül az első széria bajnoka bizonyult a legrátermettebbnek.

 A Samsung csúcskategóriás okostelefonja, a Samsung Galaxy S4 tökéletes partnere lehet minden játékok iránt rajongónak, hiszen teljesítménye bőségesen elegendő még az olyan élethű grafikájú játékok futtatására is, amilyen például az Asphalt 7. Ezt demonstrálandó szer­vezett a cég egy országos bajnok­sá­got minden amatőr és profi számára, akik pénteken az Allee-ban található Cinema City mozi óriási méretű vász­nán mérhették össze virtuális vezetői tudásukat. A fődíjat, amely egy mint­egy kétszázezer forint értékű Sam­sung Galaxy S4 volt, kemény küz­de­lemben Vecsei Márton nyerte.
A nyeremény átvétele azonban nem zajlott simán. Az X-Faktor három sztárja, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő egy különbajnokságot szervezett, hogy eldönthessék, közülük ki a legméltóbb arra, hogy az ország legjobb Asphalt-betyárjának átnyújtsa a képzeletbeli koronát, és az annál valóságosabb okostelefont. A megmérettetésen végül a sportautók nagy rajongója, Vastag Csaba diadalmaskodott, így ő adhatta át az első helyezettnek járó díjat.

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!