A+ A A-

Wrapping az FESPA-n

Június 25-29 között került megrendezésre a FESPA Londonban mely a digitális, szita és textilnyomás egyik legnagyobb kiállítása ahol egyre nagyobb teret nyer a wrapping is.

 A wrapping vagy autóbevonó fóliázás egyre népszerűbb hazánkban is és mostanában különösen sokat lehet hallani róla az új taxi rendelet kapcsán is. A FESPA-n minden jelentősebb wrapping fóliagyártó képviselteti magát és mutatják be új termékeiket. A FESPA-n idén is részt vett a Grafityp is mint Európa egyik legrégibb és legjelentősebb dekorációs fólia gyártója. Idén a cég standján különleges látványosság volt a GrafiWrap termékcsalád folyamatosan bűvölő autóbevonó fóliáinak bemutatója, melyet nem csak a mintadarabokon, de egy felszerelési bemutatón is meglehetett tekinteni.
 A kiállítás egyik fő attrakciója a FESPA keretein belül megrendezett Wrap Cup Masters versenysorozat, mely döntőjének a londoni kiállítás adott otthont, ahol magyar sikerek is születtek. A Wrap Cup Masters versenyen egy autó karosszériáját kell megadott idő alatt dekorációs fóliával ellátni. A versenyen a világ minden szegletéből indulnak versenyzők és a bírók is a világ különböző pontjairól érkező „nagy öregek” a wrapping iparágban.

Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!