A+ A A-

SX4 S-CROSS - Ötcsillagos biztoság

Az SX4 S-CROSS az összes kategóriában magas pontszámot ért el a Euro NCAP töréstesztjén. A kiváló eredmények nagyrészt a Suzuki egyedi TECT-technológiájának köszönhetőek, amelyben nagy szilárdságú acélelemeket használnak, a jármű tömege mégis csökken.

A Suzuki középkategóriás crossover járműve különösen jól szerepelt a gyalogosvédelem terén, aminek kiemelt jelentősége van a Euro NCAP új, ettől az évtől érvényes vizsgálati protokolljában. A Euro NCAP jelenleg egységes értékelést ad ki, amelyben az elérhető legjobb eredmény az öt csillag. A csillagok száma azt fejezi ki, hogyan teljesít a vizsgált jármű a következő négy területen: utasvédelem, gyermekbiztonság, gyalogosvédelem, biztonsági segédrendszerek.
Az SX4 S-CROSS karosszériáját és utasrögzítő rendszerét úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a jelen és a jövő ütközésbiztonsági normáinak, illetve optimális védelmet kínáljon éles helyzetekben.
Az új SX4 S-CROSS-ba a Suzuki TECT-technológiáját építették be (Total Effective Control Technology), ami az ütközés során felszabaduló energia elnyelésén és a gépjármű tömegének csökkentésén alapul. A fő elemek jelentős részét nagy szilárdságú acélból készítették, így a karosszéria könnyű, törésbiztossága ugyanakkor jelentősen javult.
További információk találhatók a Euro NCAP weboldalán: www.euroncap.com

Utoljára frissítve: 2013. december 20., péntek 13:29
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!