A+ A A-

Manchester United és Chevrolet

Egy szerencsés szurkoló a Manchester United csapat játékosainak aláírását viselő egyedi Chevrolet Trax volánjánál hajthat el az eBay for Charity elnevezésű árverésről.

 Az eBayen futó The Manchester United Themed Chevrolet Trax Auction árverés bevételének teljes egésze a Manchester United Foundation közösségi munkáját támogatja. A legtöbbet ígérő kapja meg a Chevrolet Trax 1.6 LT SUV típusú autót, a 2012/13-as Barclays Premier League győztes Manchester United csapat játékosainak aláírásaival díszítve.
A várakozás szerint nagyon sok szurkoló, gyűjtő, híresség és autórajongó szeretne megkaparintani egy ilyen ritkaságot, és vesz részt az árverésen. Az aláírásos Trax mellett a Chevrolet, amely a Manchester United Hivatalos Autós Partnere, számos egyéb áhított tárgyat is adományozott, például azt a mezt, amelyet a mesterhármast elérő Wayne Rooney viselt a Hannover elleni 2012-es mérkőzésen. Egy másik mezt a Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic viselt a Wigan elleni Community Shield meccs alkalmával, és szintén ellátta aláírásával. Kalapács alá kerül egy One World Futbol focilabda is, rajta Patrice Evra, Michael Carrick, Ashley Young, Jonny Evans, Anders Lindegaard és Danny Welbeck aláírásával a Manchester United első csapatából.

Utoljára frissítve: 2013. november 16., szombat 09:41
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!