A+ A A-

Volkswagen twin up!

A Volkswagen a twin-up! hálózatról tölthető hibrid tanulmányautót mutatta be a tokiói autószalonon. A négyüléses, plug-in hibrid, vegyes hajtású gépkocsi kombinált fogyasztása mindössze 1.1 liter 100 kilométeren!

 A twin-up! tanulmány a sikeres városi kisautó, az "up!" hálózatról tölthető hibrid változata.  A négyüléses gépkocsi hajtásrendszere- a dízelmotorban, a villanymotorban és a kettős tengelykapcsolós sebességváltóban (DSG) - a világ leggazdaságosabb gépkocsijával, az XL1-gyel osztozik.
A twin-up! orrában elhelyezett hajtásrendszer teljesítménye 55 kW. Ez egy 0.8 literes, 35 kW-os TDI motorból, egy 35 kW-os villanymotorból, egy 7 sebességes kettős tengely­kap­csolós sebességváltóból és a teljesítményelektronikai átalakítóból áll. Az "üzemanyag tartály" rendszer a gépkocsi hátsó részében, a hátsó ülések és a csomagtér alatt kapott helyet. Ez egy 8.6 kW-os lítium-ion ak­kumulátort, a gépkocsi elektromos rendszere számára egy 12 voltos akkumulátort, valamint egy 33 literes üzemanyagtartályt jelent.

Utoljára frissítve: 2013. december 19., csütörtök 08:20
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!