A+ A A-

Az AAA AUTO Fóton hivatalosan is megnyitotta új telephelyét

Budapest, 2014. május 15. – A Magyarországon újra aktív AAA AUTO Csoport ma hivatalosan is megnyitotta új telephelyét Fóton, Autocentrum AAA AUTO néven a Fehérkő utca 1. szám alatt, amelyet elsődlegesen Budapest és vonzáskörzetének kiszolgálására hozott létre.
A példátlan keresletnek köszönhetően már a hivatalos nyitás előtt 279 autót értékesítettek...

A fóti telephely összesen 25 ezer négyzetméteren, 40 munkatárssal működik majd. Az AAA AUTO tervei között további telephelyek megnyitása is szerepel, így Győrben és Kecskeméten már folyamatban van a megfelelő helyszínek felkutatása.
Az új fóti telephely hivatalos megnyitójának házigazdája Karolína Topolová, az AAA AUTO vezérigazgatója volt, de az eseményen részt vett még Bartos Sándor, Fót polgármestere, továbbá a magyar autóipari szakszövetségek számos képviselője, valamint a cseh és a magyar gazdaság és közélet több prominens szereplője is. Az esemény résztvevői és a leendő ügyfelek a megnyitó első napján már meg is tekinthették az AAA AUTO fóti kínálatát.

Az AAA AUTO a piaci átlagnál fiatalabb, és kevesebbet futott autókat kínál vásárlóinak. A társaság a magyar piac számára testreszabott megoldásokat is ajánl: az eladók számára a felvásárlások alkalmával a legtöbb esetben azonnali készpénzfizetést, valamint rugalmas feltételeket garantál, így többek között az értékesítésre felkínált gépjárművet az eladó által megadott címen személyesen veszi át, a vevők számára pedig a piacvezető partnerekkel közösen kialakított finanszírozási konstrukciókat, valamint baleset- és kötelező biztosításokat nyújt.

„Az AAA AUTO vezető szerep betöltésére törekszik az összes felső kategóriás autó értékesítése esetében valamennyi piacán" - emelte ki Karolína Topolová az AAA AUTO vezérigazgatója.

A megnyitón elhangzott, hogy az AAA AUTO a használt elektromos autók értékesítésében is az első hely megszerzését célozta meg, és ennek érdekében jelenleg is tesztelik az innovatív Tesla Model S gépjárművet. „A rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy Németország útjain nagyjából 100 ezer elektromos meghajtású autó közlekedik, ez pedig jelzésértékű lehet a magyar és a cseh piac számára egyaránt a következő évekre" – tette hozzá a társaság vezérigazgatója.

Utoljára frissítve: 2014. máj. 19., hétfő 13:31
Értékelés:
(1 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!