A+ A A-

Jet-ski bajnok a Renault Captur arca

Gacsal Balázs 2014 jet-ski magyar bajnoka lett a Renault Captur különlegesen felszerelt Helly Hansen limitált szériájának hazai arca. Ez idáig sem a Renault-nak, sem pedig az ismert ruhamárkának nem volt köze a jet-ski sporthoz, igaz korábban a fiatal bajnok sem a francia márka modelljeivel járt.

 Gacsal Balázs nevét először akkor ismerhette meg a jet-ski sportot kedvelő közönségnél szélesebb közvélemény, amikor a múlt nyáron, a magyar jet-ski sport Hungaroringjének számító dunaharaszti tavon mások mellett az olimpiai bajnok úszónőt, Hosszú Katinkát, Vajna Tímeát és Szikora István sokszoros magyar bajnok nehézsúlyú bokszolót tanította erre a gyors vízi sportra. A 2014-es Sea-Doo RXPX kevesebb mint 3 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre, és közel 140 km/órás a végsebessége.
„A Reanult Captur 1,2-es benzines, automata igazán hangulatos, izgalmas és stílusos autó – magyarázta a jet-ski bajnok. – Ezt a kocsit sokkal többen megnézik, mint a korábbi BMW-imet, de persze a célom nem ez. Sokkal inkább az, hogy egy környezetbarát, de stílusos és kényelmes autóval közlekedjek, amely természetesen alkalmas arra is, hogy a jetemmel eljussak a hazai és külföldi versenyekre."

Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!