A+ A A-

Tordai István: „Fejjel mentem a falnak."

A SportVerda című produkcióban, több mint két évvel ezelőtt felbukkant egy autós műsoroktól szokatlan rovat, CsodaVerda címmel. E műsorrész azóta töretlenül jelentkezik, mi pedig reméljük, hogy ez még nagyon sokáig így is lesz.


A CsodaVerda üzenetéről, kezdeti nehézségeiről a műsor producer-műsorvezetője beszélt.
„Mint mindenkinek, gyermekkoromban nekem is voltak álmaim, melyeknek kisebb része teljesült, a nagyobb persze nem és ez így volt helyes. Azt gondolom, nem vezet jóra, ha egy gyerek mindent megkap, amit csak kiejt a száján, de természetesen az sem jó, ha szinte semmit sem ad neki a sors. Az utóbbi végett keltettük életre a CsodaVerda műsorrészt, amelyben hátrányos helyzetben lévő gyerekeknek szerzünk egy élménynapot, így talán visszaadhatunk valamit abból, amit a sors elvett.
Mindig is hittem, hogy a CsodaVerda jó ügyet szolgál, mégis nagyon sokszor ütköztem az üzleti világ falaiba a kezdetekkor. Volt, hogy fejjel mentem a falnak és néha mostanság is szükség van erre, de hála az égnek, többen vannak akik segítik, mint akiket hidegen hagy e törekvésem.
A Sport TV és a műsor támogatói várfalként veszik körbe a CsodaVerdát, ezért megígérhetem, hogy amíg lesz SportVerda, addig lesz CsodaVerda is" – mondta Tordai István műsorvezető.


Utoljára frissítve: 2014. október 08., szerda 17:09
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!