A+ A A-

Kiváló Audik kiváló sportolóknak

A Porsche Hungaria, mint az Audi márka hazai képviselete, a győri Audi gyárral együttműködve harmadik éve támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot.

Ezekben az években az együttműködés célja természetesen nem lehetett, és nem is lehet más, mint a magyar csapat Rioi Olimpiára történő lehető legjobb felkészülésének támogatása. Ez a cél vezette a márkát a több kiváló sportolóval létrejött együttműködésében is, melynek során - a Magyar Úszó Szövetség mellett - Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is maga mögött tudhatja a négykarikás márkát. Magától értetődő ugyanis, hogy a legsikeresebb hazai prémium márka kimagaslóan esztétikus és sportos termékei kitűnően illeszkednek a legsikeresebb sportágakhoz és sportolókhoz, akik legfontosabb megmérettetése jövőre Rio de Janeiro-ban lesz. 

Hirdetés

Ezt a valamennyi fél számára eredményes együttműködést emeli most az Audi újabb minőségi szintre a Rio Klub révén, mellyel a Magyar Olimpiai Bizottság delegálta kuratórium által kiválasztott magyar olimpikonok a hazai autógyártás egyik csúcsmodelljét egy-egy Audi A3 Limousine-t használhatnak. Az összesen 32 sportoló felkészülését segítő Audik a Groupama Garancia Biztosító jóvoltából teljeskörű casco biztosítással futnak. Az első 5 Audi A3 Limousine-t Joó Abigél és Ungvári Miklós cselgáncsozók, Szász Emese vívó, Tobai-Sike Renáta sportlövő és Dudás Miklós kajakozó vették át a MOB, az Audi és a Rio Klub vezetőitől.

Utoljára frissítve: 2015. július 01., szerda 15:54
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!