A+ A A-

Az ikon - Jeep Wrangler Black Edition II széria

A 2015-ös Jeep Wrangler Black Edition II a Genfi Autószalonon mutatkozott be először a közönségnek, és idén nyártól már kapható a nagyobb európai piacokon.

A születése óta a terepjárás szinonimájának számító ikonikus Jeep modell magától értetődő alanya az egyéni módosításoknak, amint arról az elmúlt négy év során bemutatott, korlátozott példányszámú számozott szériákban kínált különkiadások is tanúskodnak. Ilyen volt többek között a 70th Anniversary Edition (2011), a Black Edition (2012), a Moab (2013), a Rubicon X (2014) vagy a legutóbbi X Edition Wrangler. 2015-ben a Jeep Wrangler Black Edition II modellen a sor, hogy folytassa ezt a hagyományt újfent megerősítve a tényt, hogy az ikonikus Wrangler történetében komoly jelentőséggel bírnak ezek a limitált szériák. Erőteljes, egyedi képviselői voltak ezek annak a kalandvágynak, hitelességnek és szabadságérzésnek, amely mindig is kulcsfontosságú szerepet játszott Wrangler termékkommunikációjában.  

Hirdetés

A Sahara modellváltozat alapjaira épülő, különleges Jeep Wrangler Black Edition II egyedi megkülönböztető jegyekkel bír. Fekete a jellegzetes hetes osztású hűtőmaszk, a 18 colos könnyűfém keréktárcsák, az első Jeep logó, a fényszóró kerete, a tükörházak és a hátsó pótkerék-borítás is. A megemelt motorházfedél még agresszívabbá teszi a modell megjelenését, míg az oldalsó fellépők a legextrémebb terepeken is oltalmazzák a küszöböt. Mindezen felül az új Jeep Wrangler Black Edition II már alapáron kínálja a karosszéria színéhez igazodó, három kiemelhető, kemény panelből, valamint különleges kabrió-élményt kínáló vászontetőből álló exkluzív Dual Top tetőt, az elől fűthető fekete bőrüléseket, az első oldallégzsákokat, továbbá a 6.5 colos érintőképernyővel, 40 GB merevlemezzel, USB és AUX csatlakozóval, valamint DVD-lejátszóval szerelt UconnectTM GPS multimédia és navigációs rendszert is.
A Wrangler széria legendás terepalkalmasságát menet közben kapcsolható felezővel felszerelt Command-Trac NV241 integrált összkerékhajtási rendszer javítja.

jeep wrangler black edition 2015 35501

A technika lehetővé teszi a vezető számára, hogy a talajviszonyoktól függően kiválassza az igénybe venni kívánt erőátvitel jellegét, ami számottevő fogyasztáscsökkentést eredményez. A 2,72:1 áttétel kis sebességnél megsokszorozza a rendelkezésre álló nyomatékot, ezzel terepen nagyban javítva az erőátvitelt. Az összkerékhajtási rendszer aktuális üzemmódját kézzel, a műszerfal közepén elhelyezett karral állíthatja be a vezető.
A modellt piactól függően a Wrangler vagy Wrangler Unlimited kivitelben, és kétféle motorral kínálják. A 2,8 literes turbódízel erőforrás 200 lóerőt és 460 Nm nyomatékot, míg a nagyteljesítményű 3.6 V6 Pentastar blokk 284 lóerőt és 347 Nm nyomatékot biztosít. Mindkét motorhoz ötfokozatú automata sebességváltó csatlakozik.

Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!