A+ A A-

Négyes Golf Cabrio lesz a tombola fődíja - Volkswagen találkozó a Ringen

A Volkswagen hazai importőre az idén ősszel immár negyedik alkalommal rendezi meg márkatalálkozóját a Hungaroringen.

Szeptember 19-én újból Volkswagen modellek ezrei lepik el a Hungaroringet az idei márkatalálkozó keretében, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is egy gyönyörű Golf lesz az esemény tombolájának a fődíja. A negyedik alkalom tiszteletére egy IV-es Golf kabriót vihet haza a legszerencsésebb játékos.
A számtalan izgalmasan átalakított, karbantartott használt autó mellett gyári különlegességek is várják az érdeklődőket, és ezúttal új típusok is képviseltetik magukat a rendezvényen.

vw ring 04


Négy esztendővel ezelőtt szerveztek először Golf-találkozót a Hungaroringen, a rendezvény sikerének köszönhetően most már évente megismételt eseménnyé vált. Ráadásul a sikert követően a többi Volkswagen-modell rajongói is komoly érdeklődést mutattak a találkozó iránt, így tavaly – az érintett klubok szervezésében – már a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado modellek is összejövetelt tartottak Mogyoródon. A program évről-évre növekvő népszerűségnek köszönhetően újabb típusok fanatikusai is randevúznak az idei Volkswagen-találkozón: immáron a Polo, és egy csokorban a Jetta, a Bora és a Vento tulajdonosoknak is lesz külön szekciója a rendezvény területén.

vw ring 13
Szóval már a negyedik márkatalálkozót rendezik az idén szeptember 19-én a hazai Forma–1-es versenypályán. A belépőjegy ezúttal 400 forintba kerül, és most is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos 100 forintért egy kabrió IV-es Golfot vihet haza.
A Paddock rész ezúttal is kizárólag a Golfok generációké: az előzetesen regisztrálók közül neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri választja ki az erre legalkalmasabb, legszebb 300 járművet. A Transporterrel érkezők a versenypálya területén kialakított Hippifaluban parkolhatnak, s a vállalkozó kedvű látogatók – amennyiben előre regisztrálnak –, akár ott is tölthetik az éjszakájukat sátorban vagy saját autójuk fedélzetén.

vw ring 05
A Volkswagen-találkozó szolgál több új modell bemutatójául: a vadonatúj Touran mellett az új Transportert és az új Caddyt is itt láthatja majd először a nagyközönség hazánkban. Idén is számtalan program várja az érdeklődőket, így a férfiak mellett a hölgyek és a gyermekek is garantáltan jól szórakozhatnak.

Az idei Volkswagen-találkozó Facebook oldala az alábbi linken érhető el: www.facebook.com/events/1551977735047245/

vw ring 11

Utoljára frissítve: 2015. szeptember 08., kedd 10:02
Értékelés:
(6 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!