A+ A A-

HECO újdonságok az IFA-ról - Music Style 200F és 1000

A patinás német HECO márkát nem kell már bemutatni senkinek, hisz már 65 éve gyárt minőségi hangfalakat, melyek számtalan tesztben értek már el kiemelkedően jó eredményeket.

A széles kínálatban a belépőtől egészen a High-End kategóriáig szinte mindent megtalálunk, és valahol a kínálat közepe fele található meg a Music Style sorozat, mely rövid időn belül az egyik legismertebb lett hazánkban! Hogy miért? Ezt rögtön elmeséljük!

Music Style 1000
A múlt évben megrendezett AV Trend Show keretein belül ugyanis a hallgatóság (látogatók) megszavazta a legjobb hangfalnak a Music Style 900-as álló hangfalat. Mindezt olyan teszt keretein belül, ahol a hallgatóság nem láthatta (vakteszt), hogy épp milyen hangfal szól! Hogy mindez pedig miért érdekes? Nos azért, mert az idei évben sem marad újdonság nélkül a HECO és pontosan ebbe a Music Style sorozatba érkezik két új termék is. Az egyik nem más, mint a vakteszt győztes Music Style 900-as nagyobb testvére, az 1000-es! Ez még robosztusabb, még nagyobb, még szélesebb, tehát gyakorlatilag mindenben veri a kisebb testvért. És gondoljunk csak bele, ha a kisebb változat meggyőzte a hallgatóságot, akkor a nagyobb változattal sem lehet probléma, ami még nagyobb légterű lakásokban tudja majd minőségi hangzással betölteni a teret.

                                         music style 35804music style 35805music style 35806
Nézzük egy kicsit részletesebben! A nagyágyú 2db 20cm-es mélysugárzóval lett felszerelve (3 centivel nagyobb, mint a kisebb 900-as típusnál), amihez egy 16cm-es középsugárzó és a megszokott 25mm-es magas-sugárzó párosul! Ez pedig jó hatással volt a terhelhetőségre is, mert akár 220W-al is meg lehet már hajtani folyamatosan, de csúcsokban akár 360W-ot is elvisel! A szokásos 8 Ohm impedancia mellé egy 23 - 40.000 Hz-es frekvencia átvitel is társul, amire azt hiszem senkinek nem lehet panasza! Ez pedig azt jelentheti, hogy akár mélyláda nélkül is elképesztő mélyhangokat tud majd a szobába varázsolni ez a monstrum, hisz 1,2 méter magassággal kell számolnunk az elhelyezés során! Színekben nincs változás, maradt a fehér, fekete és az espresso, árban pedig egy 329.990 forintos indulóval kell számolni!

 

hifi futar

 

Music Style 200F
Ennek a hangfalnak méretbeli ellenkezője is megjelent a kínálatban. Az ultralapos Celan GT sorozatú hangfal után itt a Music Style 200F! Gyakorlatilag bárhol használhatjuk, hisz önállóan front sugárzónak, háttérnek, vagy Dolby Atmos felső sugárzónak is tökéletes lehet. Méreteinek köszönhetően pedig könnyedén lehet installálni kisebb helyekre, szobákba is! Méretei egészen elképesztőek! A 30cm-es magasság az még nem olyan meglepő, de a 11,4 centiméteres mélység már tényleg azt sugallja, hogy ez bizony nem egy hétköznapi megoldás! Mindezek ellenére egy 13cm-es mélyközép sugárzót, egy 25cm-es selyemdóm magas-sugárzót találunk az előlapon, ami így egy 2-utas rendszert képez. A 70W folyamatos és 130W maximális terhelhetőség pedig előrevetíti, hogy tökéletesen használható kisebb, vagy közepes méretű szobákban is - felhasználástól függően.

                     music style 35801music style 35802music style 35803

A legjobb, hogy nem is kell már sokat várni az újdonságokra, hisz már meg is vásárolhatóak a Hififutár.hu Lurdy házban található üzletében és webáruházában.

További információ: www.hififutar.hu

Utoljára frissítve: 2016. január 13., szerda 15:40
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!