A+ A A-

Öngyógyuló karosszériavédő fólia a LLumar kínálatában

Ha szeretnénk autónkon kijavíttatni a kisebb, mindennapi sérüléseket, mint például a kavicsfelverődés okozta karcolások, sok esetben mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, főleg, ha elkerülhetetlen az újbóli fényezés.

A LLumar autófóliák kínálatában egy új termék érhető el, az öngyógyuló bevonattal rendelkező LLumar karosszériavédő fólia, mely a kisebb sérülésektől megvédi az autó eredeti fényezését és a fólián keletkező karcolások hő hatására eltűnnek. Az új termék látványos bemutatója megtekinthető a LLumar YouTube oldalán. Katt ide!

A LLumar karosszériavédő fólia nemcsak a kavicsfelverődés esetén praktikus, hanem a repülő bogarak okozta – nemcsak mechanikus – sérülésekre is kitűnő megoldás. Sok rovarnak ugyanis olyan a savtartalma, amit ha időben nem távolítanak el a fényezésről és az többször nedvességet kap, képes megmarni a fényezés felületét, ami idővel csak polírozással lesz javítható.

gal es tsa ongyogyulo 35901

A karosszériavédő fóliát természetesen nem kell a gépkocsi teljes felületén alkalmazni, csupán a legtámadottabb részeken, így az autó első részén a fényezett felületek védelmére, a kerék körüli területekre és a küszöböknél, hiszen sok gépkocsi küszöbjein nincs gyári védelem. A fólia anyagának hajlékonyságából, puhaságából adódóan ívelt felületekre is felhordható. Ha jól van felhelyezve, teljesen észrevétlen marad.

Az új LLumar öngyógyuló karosszériavédő fólia már elérhető az ország egész területén a hivatalos LLumar partnerek kínálatában.

 

Hirdetes 145x25 hu

 

Utoljára frissítve: 2015. november 05., csütörtök 20:02
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!