A+ A A-
Hirdetés

Dj Dominique ma elsősorban a zenével foglalkozik. Van egy fesztivál, aminek az alapítója. Ez a Mi Velencénk, ahol a sport a zene és az értékek találkoznak.

Bővebben...

Falstaff, Szerelmi bájital, Sárga hercegnő, A kéjenc útja. Gyakorlatilag most ért véget az évadja a Magyar Állami Operaházban.

Bővebben...

Három dolog foglalkoztatja jelenleg Buch Tibor színművészt: a családja a gyermekeivel, a munkája, amely a színpadhoz kapcsolódik és hogy a most eladott Porsche-ja helyett, amit már megbánt, valamilyen új hobby autót szerezzen be.

Bővebben...

Életében most a legfontosabb a család, a két kislánya, a szakmájában pedig a Bolba Éva és a Jazzterlánc. Ez egy triós felállás gitárossal, harsonással és Éva énekével.

Bővebben...

Nekem az autó esztétikuma fontos – Pintér Tibor

csütörtök, 09 április 2015
Írta: Kategória: Interjú

Pintér Tibor színészi karrierjének nagy része a Nemzeti Lovas Színházhoz köthető, amelynek az igazgatója, akárcsak a Szigetszentmiklósi Sziget Színháznak.

Bővebben...

A 60. születésnapját úgy ünnepli M. Kecskés András a pantomim művész, hogy azokat az előadásokat, szóló esteket, amiket korábban létrehozott, most újra bemutatja, aminek az Eötvös 10 ad otthont.

Bővebben...

A Madách Színházban folynak a Fekete Péter próbái, amiben nem csak énekel, de komikai képességét is megmutathatja Malek Andrea. Eisemann Mihály csodálatos zenéket írt ebbe a darabba.

Bővebben...

Miután tavaly megjelent Janicsák Veca új szólólemeze, és szimfonikus lemezbemutató koncertjei is teltházasak voltak, idén a fellépések mellett kizárólag a dalszerzéssel foglalkozik az énekesnő.

Bővebben...
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!