A+ A A-
Hirdetés

„Összetörtem a kocsimat, kölcsön kaptam egy másikat”

Erdőhegyi Brigi Erdőhegyi Brigi

A bájos énekesnő nemrég összetörte kisautója hátulját, ami ezért most javítás alatt van. Brigi már azon gondolkodott, hogy a kieső napokra bérel egy járgányt, amikor megcsörrent a telefonja.

Tordai István, a SportVerda (Sport TV) házigazdája hívta, hogy örömmel látnák vendégnek az autós műsor forgatásán…

 

„Szervizbe került a kocsim, mert sajnos beletolattam egy másik autóba. Régóta vezetek és eddig még nem történt ilyen, de a közlekedésben az efféle mozzanat mindig benne van. A legfontosabb, hogy a balesetnél senki sem sérült meg. Természetesen nem örültem a kárnak, de sokkal jobban foglalkoztatott, hogy a kieső időre szerezzek egy autót magamnak, ugyanis készül az új videóklipem, ezért szinte minden nap mennem kell valahová.” – kezdte Brigi.
„Már régóta ismerjük egymást Istvánnal, aki – mintha megérezte volna, hogy szükségem van rá – pont a legjobbkor hívott fel, miszerint szívesen látnának vendégül a soron következő SportVerda forgatáson. Viccesen megjegyeztem, hogy elmegyek, ha cserébe megkapom az autót egy hétre. Legnagyobb meglepetésemre István azt válaszolta, hogy megpróbálja elintézni. Találkoztunk a forgatáson, ahol egy igazán nekem való kisautó, a Fiat 500 várt rám, amit István a felvételek végeztével, egy hétre kölcsönadott. Mindennek a tetejére, nem egy sima Fiat 500-as kulcsát kaptam meg, hanem a Gucci divatcég által feldíszített, nagyon ritka modellét.”

„Imádom ezt a kicsi-kocsit: Luxus belső, vászontető, gazdaságos motor és Gucci motívumok mindenhol. Mint megtudtam, az ára sem vészes, ezért még az is előfordulhat, hogy búcsút intek az eddigi kocsimnak és végleg átülök egy ilyen ékszerdobozba.”

Utoljára frissítve: 2012. november 18., vasárnap 14:12
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!