A+ A A-

Mobilitás 2014 - Újra él az Autószalon

péntek, 21 november 2014
Írta: Kategória: Szabadidő

2014.11.21-én délután, az ünnepélyes sajtótájékoztató után a nagyközönség részére is megnyitotta kapuit a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár.

Bővebben...

Az első meleg tavaszi napokon visszafoglalják az utakat a tél viszontagságai elől a garázsba menekített értékes autók és motorok, ezért ilyenkor szervezik hagyományos éves találkozójukat a veterán-, nosztalgia- és hobbijárművek megszállottjai is. A keleti és nyugati, átalakított vagy eredeti, veterán és hamarosan azzá érő autók április 26-án, 10.00-től 17.00 óráig vonulnak fel a biatorbágyi ruházati outlet központban, a Premier Outletben. A sofőrök közül sokan hozzáöltöznek az autójukhoz, így a találkozó egyszerre autós esemény és látványos korhű jelmezverseny is. Az idei program különlegessége egy kedves Babetta kismotor, amelyet bárki kipróbálhat az akadálypályán.

Bővebben...

Epres Panni, Trokán Nóra, Debreczeni Zita és Gergely István is versenybe szállt. Utasszállítók kerekei helyett futócipők koptatták a hétvégén a repülőtér betonját. Európában is egyedülálló módon egy működő légikikötő kifutópályáján tartottak jótékonysági félmaratont: ismert emberek, színészek, sportolókmellett a Nike Futóklub tagjai teljesítették az első RunwayRunt! jövőre nagy dobásra készülnek.

Bővebben...
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!