A+ A A-

SEMA Show 2014 - Las Vegas

Novemberben ismételten megrendezésre került a világ egyik legnagyobb, tuning és különleges autóipari termék vására a SEMA Show. A minden évben Las Vegasban rendezett négynapos kiállítás idén is több mint 60.000 látogatót vonzott a világ minden tájáról!

A rendezvény sok gyártó és forgalmazó életében mérföldkőnek számít, ahol új termékeket mutatnak be a kizárólag szakmai közönségnek. A számos széria vagy éppen egyedileg épített vagy átépített autócsoda között talán az egyik legnagyobb érdeklődést az új Ford Mustang modellek aratták, melyek különféle tuning verzióban is megtekinthetők voltak a show egyik legnagyobb területű standján. Persze a rendezvényen az autócsodák mellett idén is számos világhírű elsősorban NASCAR és Formula Drift autóversenyző mint Kurt Busch, Danica Patrick, Justin Pawlak, Dai Yoshihara vagy jól ismert autóépítő mint Chip Foose, Aaron Kaufman,Richard Rawlings vagy Ryan Friedlinghaus is részt vett.

A SEMA Show egyik törzskiállítója a LLumar autófóliák gyártója is, aki idén nem csak új és tervezett termékeket mutatott be ügyfeleinek, de egy világszerte jól ismert és elismert stratégia partnert is a West Coast Customs csapatát, akik már évek óta LLumar termékeket használnak a (nem csak) hírességek számára épített autóikon. A LLumar standon a West Coast Customs által épített Tron Audi R8 került bemutatásra és a rendezvény ideje alatt a standon Ryan Friedlinghaus a West Coast Customs alapítója is többszöri alkalommal tiszteletét tette.

sema2014

A SEMA Show kimondottan a szakmai közönségnek szól így a rendezvény kizárólag az autóiparban dolgozó látogatókat fogad. Idén először a SEMA vezetősége egy új programmal kedveskedett azoknak is, akik nem az autós szakmában tevékenykednek és a kiállítás zárását követően a „SEMA Iginited" rendezvény keretein belül a pavilonokból kigördültek az autócsodák, melyeket így a nagyközönség is megtekinthetett.

Utoljára frissítve: 2015. február 03., kedd 13:41
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!