Ahogy azt a prémiumgyártótól már megszokhattuk, szinte biztos, hogy a BMW X6 2019-ben is hozza a kimagasló minőséget. A megújult modell most 26 milliméterrel hosszabb, 15 milliméterrel szélesebb, és 6 milliméterrel alacsonyabb lesz elődjénél, hogy a benne lakozó dinamikát rögtön láttassa mindenkivel az utakon.

Induláskor az xLine és M Sport felszereltségi csomagok lesznek elérhetőek, a bőrkárpit pedig természetesen már alapból adott. A csomagokat 580, illetve a hátsó üléstámlák lehajtásával 1530 literes helyre pakolhatjuk.

És íme a BMW X6 2019-es csábító bűbájpora, a világító hűtőrács…

És íme a BMW X6 2019-es csábító bűbájpora, a világító hűtőrács…

 

A BMW X6 motor kezdetben két benzines és két dízel megoldással lesz elérhető. A csúcsot az X6 M50i V8-as benzinese jelenti 530 lóerővel, melyet aztán a BMW X6 M50d követ a maga 400 lovas teljesítményével, de a kisebbek sem elhanyagolhatóak, hiszen a BMW X6 xDrive40i 340, míg a BMW X6 xDrive30d pedig 265 lóerővel szolgálja ki tulajdonosát.

A kivételes minőség adott, a fejlett technológia megoldások szintén, de az igazi varázslat, hogy idén végre világító hűtőrácsot is kap az autó. A hasznosságát nem keressük, ugyanakkor nem is biztos, hogy erre szükség volna, mert mindenképpen látványos megoldás, amit viszont sokan szeretnek.

A csoda nyitáskor illetve záráskor aktiválódik, de hogy kedvünkre játszadozhassunk vele, akár menet közben is nyomkodhatjuk majd a gombocskát.  Egy biztos, hogy a valóban remek mérnöki munka és nagyszerű funkcionális megoldások mellett a BMW X6 2019-re már ezt is tudja.