A country és bluegrass hangzást az eurodance-szel sajátosan vegyítő svéd banda slágereit senkinek sem kell bemutatni, a Cotton Eye Joe, az Old Pop In An Oak és a Wish You Were Here című szerzemények anno nemcsak a billboard listák élén szerepeltek, de sokáig vezették is azokat.

Persze az augusztus 8. és 11. között megrendezésre kerülő amerikai autós dzsemborin a káprázatos autócsodák mellett az amerikai életérzést közvetítő más koncertélményekből is bőven kivehetik részüket a fesztiválozók. Az adrenalinnal dúsított autós programokat követően, mint mindig, most is fergeteges rock and roll bulik teszik fel az i-re a pontot.

A Rednex mellett Török Ádám és a Légió is beveszi a Monostori erődöt, míg Johnny Cash slágereivel A Nyughatatlan zenekar érkezik. A keményebb rock érából szintén ízelítőt kaphatunk. A Kiss dalokat hozza el a Kiss Forever Band, de a rockerek nagy örömére a buliból a Zorall zenekar is kiveszi a részét. Amerikai autó fesztivál révén természetesen a rockabilly sem hiányozhat, melyet idén a B’15 Truckabilly Trio szállít Komáromba.

1500 amerikai autó, gumifüst verseny, Low Rider Show, Big Foot autótaposás, hajnalig tartó Rock’N’Roll bulik – színtiszta amerikai életérzés, egy hosszú hétvégére, Komáromban.