Sír a gyerek, mert…

•     babaülés felől süt a nap és vakítja – könnyezik a szeme gyermekednek,
•     égeti a kis testét a nap,
•     csurog az arcán az izzadtság,
•     ingerült és kezelhetetlen a kicsi a tűző napon.

Amennyiben ezeket a helyzeteket már egyszer vagy akár többször is átélted, akkor neked ajánlom a Thomy® BABABARÁT fóliát, 99% UV védelemmel valamint akár 98% vakító napfényvédő hatással, amely olyan mint egy nagy napszemüveg, így nyugtatja a szemet, lecsökkentheted a vakító napfény erejét, komfortosabb lesz kis utasaid számára az utazás, valamint az UV sugárzás legnagyobb részét visszaveri illetve kint tartja az autón kívül, megvédve egészségüket.

Gyermeked egészségének védelmében ezektől az álárnyékolóktól tartsd távol családod!

A 100 Ft-os, öntapadós, mesefigurákat ábrázoló barbárságok és kiakasztott pelenkák, rolók vagy gumis árnyékolók alkalmazását NEM JAVASLOM!!! Lehet, hogy olcsó, de az emberek nem gondolnak bele, hogy nagyobb kárt okoznak vele a kicsiknek, mint hasznot.

Hogy miért a fentiek a legveszélyesebb árnyékolók?

Azért, mert a gyárilag sötétített autóüvegekhez hasonlóan a balesetekkor összetört üvegeket nem tartják egyben, így súlyos vágási sérülések keletkezhetnek. Az árnyékoló hatására kitágul a pici pupillája, aminek következtében akadálytalanul áramlik a káros UV sugárzás a szemébe, károsítva a retináját és szaruhártyáját. A kicsiknek, sokan nem tudják, de nem csak a hamvas kis bőrét kell megvédeni a bőrrákot okozó UV sugárzástól, hanem a szemét is. Azon csodálkozom, hogy ilyen termékek egyáltalán forgalomba kerülhetnek. Sok autógyár szereli extraként az egyes típusokat sötétített üvegekkel és/vagy árnyékoló rolókkal, ami logikusan a hasonlóan káros kategóriába tartozik és még pénzt is kérnek érte (nem is keveset).

Te hogyan véded gyermeked az autódban való utazás közben a vakító napfénytől és a bőrrákot is okozó UV sugárzástól?
Az autód üvegeire ragasztott BABABARÁT FÓLIA a leghatékonyabb védelmezője a családodnak, amely utazás közben pajzsként helyezkedik el a napsugárzás és az utasok között.