Hazánk és Közép-Kelet-Európa legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye idén vadonatúj formában mutatkozik be a nagyérdeműnek. A múlt, jelen és jövő autócsodáit még több élménnyel és látnivalóval gazdagítva nézhetik végig a látogatók március 23-25. között a Hungexpón.

Idén is több tízezer látogatót fogad a Tuning Show.

Idén is több tízezer látogatót fogad a Tuning Show.

RENGETEG ÉLMÉNY EGY HELYEN, EGY BELÉPŐJEGY ÁRÁÉRT!
A minden évben hihetetlen járműveket felvonultató autó show csaknem százezer négyzetméteren, 5 pavilonban, 15 ország több mint 200 kiállítójával és ezernél is több kiállított autójával 2018-ban igazán az élményre fókuszál. A fesztivál 10 teljes értékű autós rendezvényt tömörít magában, melyek mindegyike egyetlen belépőjeggyel látogatható a három nap alatt.

A kiállítások mellett látványos kültéri és színpadi programok, bemutatók, valamint játékok várják az autózás világa iránt érdeklődőket, a legkisebbektől a legnagyobbakig: az AMTS garantáltan kivételes szórakozást nyújt az egész család részére!

Carstyling.hu Tuning Show 2018 – hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
A 2006 óta megrendezésre kerülő, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb átépített autós eseményének, de mára a nemzetközi tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.

Ahol csak a fantázia szabhat határt...

Ahol csak a fantázia szabhat határt…

Az egyedileg átépített autók, a hazai és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, a Tuning Show idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdeműt. Az Európában egyedülálló autós nagyszínpadon kiemelt szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is, szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai formájában, de jelen lesz Európa tuning szépségkirálynője, Vanessa Schmidt is!

Autó Show: autómárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, koncepciók, versenyautók
Évről-évre nagyobb számban jelennek meg autós importőrök és márkaképviseletek a rendezvényen, a kiállított modelleket pedig a témának szentelt külön pavilonban ismerhetik meg – akár testközelből is – a látogatók. A szalonautók kiállításán a gyártók legújabb modelljei mutatkoznak be, több, itthon még nem látott exkluzív széria- és tanulmányautó kíséretében.

A főnyeremény idén egy Audi TT Coupé lesz, melyet bárki megnyerhet belépőjével.

A főnyeremény idén egy Audi TT Coupé lesz, melyet bárki megnyerhet belépőjével.

 

GymkhanaDrift verseny és show – Két vadonatúj versenyág első hazai bemutatkozása!
Ahogyan már hatodik éve mindig, 2018-ban is az AMTS-el indul az autósport szezon, ráadásul nem is akárhogyan! Szakítva a hagyományokkal, idén két, itthon még soha nem látott drift megmérettetésre kerül sor az arénában! A szombati napon a DriftShifters, vasárnap pedig Parking Battle Drift versenyágakban mérik össze tudásukat sokszáz lóerős autóikkal hazánk, valamint a környező országok legjobb pilótái!

OFF-Road Show – A terepjárók szerelmeseinek!
Az AMTS legújabb tematikájának keretei között, itthon első alkalommal kerül hivatalosan is megrendezésre magyarok által átalakított- és épített terepjárók kiállítása, illetve akadályokkal tarkított off-road pályán történő felvonulása. A látogatók közel 50 magyar terepjáró-különlegességet csodálhatnak meg.

A látnivalók mellett a legkisebbek számára autós játékok, szimulátorok és számos aktivitás kínálnak majd élményszintű elfoglaltságot.

A látnivalók mellett a legkisebbek számára autós játékok, szimulátorok és számos aktivitás kínálnak majd élményszintű elfoglaltságot.

’50 Brothers Hot Rod Show – autóépítés magas fokon!
A ’50 Brothers autós klub idén rendezi meg első alkalommal az AMTS keretein belül a Show For Real Cruisers rendezvényt, mellyel az itthon még kevésbé ismert hot rod és custom autó kultúrát szeretnék megismertetni a nagyközönséggel. A név onnan ered, hogy a kiállításra valódi krúzerek hozzák el autóikat. Olasz testvérklubjuk tagjai például majd 800 km-ről érkeznek lábon 90 éves coupe-ikkal és roadster-eikkel.

Magyarok a világ járműgyártásában – exkluzív járműtörténeti kiállítás
Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben e kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának, és ma is alig van olyan világcég, ahol ne dolgoznának magyarok vezető beosztásban. A motorizált kor évszázados történelméből olyan nevek köszönnek vissza, mint Csonka János az első magyar motor készítője, Bánki Donát a karburátor feltalálója, vagy Galamb József a Ford T-modell megalkotója. Az AMTS forgatagába idén is új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője az Autós Nagykoalíció, mely a tematikus kiállításon egyaránt megeleveníti a múltat, a jelent és a jövőt.

EV Greentech – elektromos autó kiállítás
A tavalyi sikeres debütálást követően, az AMTS ismét külön szakkiállításon vonultatja fel az új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásba. A tematikája idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, lerántja a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatja az elérhető kínálat nagy részét.

Múltnak, jelennek, jövőnek, és számtalan különlegességnek egyaránt helyet ad az idei rendezvény.

Múltnak, jelennek, jövőnek, és számtalan különlegességnek egyaránt helyet ad az idei rendezvény.

SUV zóna –szabadidőautók egy helyen
A kiállítás a méltán népszerű sport- és szabadidőautó kategóriát veszi alaposan górcső alá. A számos autógyártó kapcsolódó modelljének bemutatásával megismerhetjük a magyarországi piacot is.

Gyári csúcsragadozók – a legmagasabb kategória részlege
Az AMTS új tematikája a kiállító autómárkák legsportosabb, legdrágább modelljeit sorakoztatja fel, egy helyre gyűjtve a piacon elérhető igazi csúcsragadozókat. A sport- és luxusautó kiállításon a látogatók megismerhetik az igazi high-end kategória képviselőit.

A Tuning Show-n elmaradhatatlan hifi, különleges csomagolásban.

A Tuning Show-n elmaradhatatlan hifi, különleges csomagolásban.

Tuning Találkozó és versenyek – megtelik a Hungexpo külterülete is
Az AMTS hagyományosan otthont ad Magyarország legnagyobb tuning találkozójának is, melyen több száz hazai, és mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt. Számos átépített jármű a téli munkálatok után itt mutatkozik be új formájában először. A résztvevő autók mindegyike nevezhet az AMTS nemzetközi autó-szépségversenyén valamint évadnyitó hangnyomás versenyén, értékes díjazás mellett!

Egész napos programok – minden korosztály részére!
Az AMTS Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpada folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók szórakoztatják a közönséget, a legkisebbek számára pedig autós játékok, szimulátorok és számos aktivitás kínálnak élményszintű elfoglaltságot. A rengeteg program és látnivaló mellett, idén ráadásul ismét egy autó a fődíj, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki. A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki teljes árú belépőjegyet, vagy családi jegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a helyszínen. A főnyeremény, egy átépített AUDI TT Coupé a show harmadik napján kerül kisorsolásra.

Vedd meg belépőid most, február 28-ig még kedvezményes árakon!
További információk: www.amts.hu