Elérhetőség

Szigetszentmiklós, Csepeli út 20.
http://www.folia.hu
info@folia.hu
-
+36309319183

Nyitvatartás

Hétfő8:00 - 17:00
Kedd8:00 - 17:00
Szerda8:00 - 17:00
Csütörtök8:00 - 17:00
Péntek8:00 - 17:00
SzombatZÁRVA
VasárnapZÁRVA

Cégünk a LLumar South East Europe okleveles autófólia telepítője, így az autófóliázás során kizárólag csúcs minőségű fólia kerülhet felhasználásra.

Az autófóliázás gyakorlatilag minden területén ügyfeleink rendelkezésére állunk. A LLumar hővédő fólia mérsékli az autó felmelegedését így csökken az autóklíma terhelése és kisebb lesz a fogyasztás. Az UV védő fólia akár 99 %-os védelmet is biztosíthat, de az autóüveg fóliázás védelmet nyújthat többek között a betörés ellen is.

A karosszéria fóliázás ugyanakkor hazánkban is egyre jobban zárkózik fel az autófényezés mellé. A wrapping gyakran kerül választásra, mert megóvja az eredeti fényezést, megvédi az autót a karcolásoktól és a nap okozta fakulástól egyaránt.

A legismertebb karbon fólia és matt fólia mellett, természetesen több típus, többféle színnel, árnyalattal, mintázattal is kapható. Ha céges reklámot szeretne, akkor pedig a nyomtatható dekorfólia segítségével, szinte bármilyen design elérhető.

Mi bármelyik elképzelésre tudunk megoldást, korrekt autófóliázás árak mellett.


Szolgáltatások

Autófólia műbizonylat - Autóüveg fóliázás - Biztonsági fólia - Dekorfólia - Garancia - Hővédő fólia - Karbon fólia - Karosszéria fóliázás - UV védő fólia

Hibás adatok jelentése