Nem túl korai ősszel megvásárolni a téli gumikat?

A téli gumi használat ideje akkor esedékes, amikor az átlag középhőmérséklet 7°C alá esik. Ez hazánkban rendszerint a késő őszi-kora téli hónapokban következik be. Sokan megvárják a gumicsere időszakát az abrcsoncsvásárlással leginkább kényelmi okok miatt. Ez azonban extra költségekkel és kellemetlenségekkel járhat. Következzenek az okok, amiért érdemes időben, a tömegek előtt cselekedni.

Ezért kapcsolj időben

1. Jelentős megtakarítás érhető el
Számos gumiáruház preszezonális kedvezményekkel rukkol elő a vásárlók csábítása érdekében. A kora őszi időszakban nem ritka az 5-15%-os kedvezmény, amely egy drágább gumi szett esetén akár több tízezer forintos megtakarítást is jelenthet. Szerezd be a téli abroncsokat mások előtt és használd ki a szezon előtti kedvezményeket!

2. Elkerülhető a kapkodás
Ismerős a következő helyzet? Az utolsó pillanatig vártál a gumi vásárlással, a jég lepte utak a hajnali közlekedésben csúszósak, azonban az autón még mindig nyári gumi található. Az interneten böngészve megtaláltad az új gumi szettet, de a megrendelést követően észleled, hogy csak napok múlva érkezik meg. Ez mind elkerülhető, ha időben cselekszel és már az őszi időszakban megvásárolod a téli abroncsokat.

Téli abroncsok a csúszós utakra

3. Biztosan megtalálhatod az igényeidnek megfelelő darabot
Ritkán, bár előfordulhat, hogy a szezon közben átmeneti hiány alakul ki egyes gumikból. Ilyenkor vagy jelentős felárral külföldről vagy hosszú várakozás után tudod beszerezni a kívánt terméket. A legtöbb gumiáruház már ősszel feltölti a téli készleteket, így a szezon előtti időszakban szinte biztos, hogy a legkülönlegesebb gumik is megtalálhatók a készleten.

Így szerezheted be a kiszemelt abroncsokat

Eljött az új gumi szett vásárlás ideje és a téli abroncsok mellett döntöttél? Válaszd az 1995-ben, családi vállalkozásként alapított AKH – Gumi.hu-t, amely a magyar gumiabroncs piac értékesítési és szolgáltatás területén belül több kategóriában is piacvezető. Több mint 30 neves márka egyedülállóan széles választékát forgalmazza, emellett saját márkák importjában és forgalmazásában is kiemelkedőek a magyarországi piacon. Az AKH – Gumi.hu éves forgalma meghaladja az egymillió darab abroncsot is.

A következőkben bemutatjuk, miképp szerezheted be a gumi.hu webshopról egyszerűen és gyorsan a téli abroncsokat. Nem tudod pontosan, milyen gumira van szükséged? Aggodalomra semmi ok, hiszen a gumi.hu weboldalán egy intuítív módon használható kereső modullal technikai paraméterek (szélesség, profilarány, átmérő) vagy autótípus szerint választhatod ki az igényeknek megfelelő terméket. Több ezer pozitív vásárlói jelzés tanúskodik a kifogástalan termékekről és ügyfélszolgálatról. Amennyiben igényt tartaszt rá, az AKH – Gumi.hu országos lefedettségű, több mint 200 szerviz állomással rendelkező hálózatának bármely pontján felhelyezik az új gumikat az autóra az előre kiválasztott időpontban. Így már az őszi vásárlásnál kiválaszthatod a téli gumicsere idejét. A szakszerűtlen gumitárolás kárt tehet az abroncsokban, azonban sokak számára nem megoldható a gumi tárolása otthon. Megoldást jelenthet a gumihotel szolgáltatás, amely során az AKH – Gumi.hu garantálja a szakszerű tárolást.

Gumi márka, amivel nem lehet mellényúlni

Valódi kihívás lehet a több tucat abroncs márka közül megtalálni az igényeknek megfelelőt. Olyan márkát keresel, amivel nem lehet mellényúlni? A TOYO Tires, mely a világ egyik vezető gumiabroncsgyártó vállalata, a legtöbbünk számára kiváló választást jelent. A japán cég több mint 70 éve gyárt és fejleszt a biztonságos közlekedés érdekében, és termékeit világszinten a prémium autógumik között tartják számon. Dönts a Toyo téli gumi mellett, ha kedvező ár-érték arányú és remek minőségű abroncsot keresel.