Select Page

Termékbemutató

Hogyan védekezzünk a nyári forróság ellen utazás közben?

Az autó belső hőmérséklete az évszakok változásával drasztikusan változhat. A nyári hőség azonban különösen kíméletlen tud lenni, ahogy a napsugarak intenzitása fokozódik, és az autó belső terében akár forróság is tombolhat. Ez nemcsak kényelmetlenséget okoz az utazóknak, hanem komoly egészségügyi kockázatokat is rejt magában. Sokan nem tudják, hogy az autóban utazó gyermekek mennyire kitettek az UV-sugárzásnak, ami komoly veszélyeket rejthet magában az ő egészségükre nézve.

Tovább

Miért érdemes online megvenni a matricát?

Magyarországon már egy jó ideje e-matrica rendszer van érvényben. Ez azt jelenti, hogy már nem fizikai matricákat kell az autó szélvédőjére ragasztani, hanem az e-matrica megvétele után egy rendszer a rendszám alapján rögzíti az adott jármű útdíjhasználati jogosultságát. És bár az e-matricát a benzinkutakon is meg lehet vásárolni, sokkal egyszerűbb online megvenni, még ha az ember meg is szokta az „autópálya előtt matricát veszünk a benzinkúton” rituálét.

Tovább

4 idegőrlő probléma az autó távirányítókkal

Az autó távirányító jelentősen megkönnyíti az életünket: segítségével kényelmesen, akár távolról zárhatjuk és nyithatjuk gépjárművünket. Sőt, egyes autó típusoknál segítségével a csomagtartó is nyitható automatikusan. De vajon mi a teendő, ha egyik napról a másikra üzemképtelenné válik a távirányító? Mire utalhat, ha csak az autó közelében tudjuk működésre bírni? Cikkünkben bemutatjuk a leggyakoribb hibákat és megoldásaikat.

Tovább

3 ok, amiért érdemes már ősszel beszerezni a téli abroncsokat

Sokan megvárják a téli hónapok beköszöntét az új gumi szett vásárlásával. Azonban számos ok szól a téli abroncsok korai beszerzése mellett. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes már ősszel gondoskodni az új szezonális gumik megvásárlásáról, illetve hasznos tanácsokat adunk a vásárláshoz.

Tovább
Hirdetés

Így ellenőrizheted, hogy biztonságos-e a gumiabroncsod

A biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen a kifogástalan műszaki állapotú autógumi. De honnan tudhatjuk, hogy minden rendben van az abroncsokkal? Melyek a veszélyes durrdefekt árulkodó előjelei? És mikor jön el a gumicsere ideje? Cikkünkben megválaszoljuk a témában felmerülő leggyakoribb kérdéseket!

Tovább

Cégautó gazdaságosan? Lehetséges!

A céges autók egyre népszerűbbek hazánkban. A NAV adatai alapján a cégautók száma a 2016. évi 219 ezerről 2020-ra 266 ezerig emelkedett, és azóta is nő a számuk. Ez azt jelzi, hogy a cégek egyre inkább tisztában vannak a céges autók nyújtotta anyagi előnyökkel. A még hezitálók kedvéért azonban mi is összegyűjtöttük, hogy miért éri meg cégként céges autót bérelni.

Tovább

Supercar Blondie autókat rongál…

Napjaink egyik legismertebb nemzetközi autós influenszere, Supercar Blondie több millió dolláros autókat karcolt össze, hogy kipróbálja tényleg működik e a piac egyik legújabb karosszériavédő fóliája, a LLumar Valor.

Tovább

Készítsd fel autódat időben a télre!

Már megvásároltad a téli szélvédő folyadékot? Kinézted, hol fogod megvenni a téli hűtőfolyadékot? Még gumicserére is foglaltál időpontot? Biztos, ami biztos hóláncot is vettél arra az esetre, ha síelni mentek? A jégkaparóból is beújítottál egyet? Mi az, ami kimaradt? Mi az, ami megkönnyíti sofőrként és utasként egyaránt az életed az őszi-téli időszakban? Mostani cikkünkben mindenre fény derül!

Tovább
Hirdetés

Miért tökéletes választás egy oldalablak légterelő?

Esőben folyton bepárásodik az autód ablaka? Nem tudod lehúzni az ablakot, mert akkor beesik az eső? Nem bírod a huzatot, de szeretnél lehúzott ablakkal közlekedni és élvezni a beáramló friss levegő illatát? Akkor ideális választás számodra az oldalablak légterelő!

Tovább

EGR a lelke mindennek!

Ahogy a karosszériát, az utasteret, úgy a motort is folyamatosan karban kell tartani. Ráadásul a lerakódás, a korom láthatatlan, ezért még inkább oda kell figyelni a motorháztető alatti dolgokra.

Tovább
Hirdetés
Loading

Cégkereső

Válasszon a kategóriák közül

KÖVESS MINKET

Hirdetés