Elérhetőség

Kiskunlacháza, Dózsa György út 86.
http://www.gumipont.hu
gumipont@gmail.com
-
+36304777787

Nyitvatartás

Hétfő08:00 - 17:00
Kedd08:00 - 17:00
Szerda08:00 - 17:00
Csütörtök08:00 - 17:00
Péntek08:00 - 17:00
Szombat08:00 - 12:00
VasárnapZÁRVA

A Gumipont az abroncs értékesítésen és gumiszerviz szolgáltatásokon kívül a Huf IntelliSens TPMS szenzor forgalmazója is egyben.

A gumiszerviz Kiskunlacháza főútján folyamatos akciókkal várja vásárlóit telephelyén és az autógumi webáruház oldalain egyaránt, ahol az autógumi kereső segít az eligazodásba.

A gumibolt naponta frissülő nyári gumi és téli gumi készlettel rendelkezik, illetve a gumijavítás és gumiszerelés mellett a felni tisztítás, felni javítás, keréktárolás is megtalálható szolgáltatásai között.

Mint a Huf TPMS szenzor forgalmazója, a márkán belül számos guminyomás érzékelő típust kínál a vásárlóknak. A TPMS szenzor olyan jeladó, amely folyamatosan méri és továbbítja a nyomás és hőmérséklet adatokat a guminyomás ellenőrző rendszer és a vezető számára, akinél a kijelzőn jelenik meg az információ.

A Huf IntelliSens népszerűsége nem véletlen, mivel a legtöbb ismert TPMS eszközzel konfigurálható, a TPMS szenzor ára mindenki számára elérhető, valamint egyszerű és gyors szerelhetősége mellett az egyik leghosszabb gyártói garanciát biztosítja a piacon.

 


Szolgáltatások

Autógumi webáruház - Centrírozás - Felni javítás - Felni tisztítás - Garancia - Gumibolt - Gumicsere - Gumijavítás - Gumiszerelés - Házhozszállítás - Online fizetés - Személyes átvétel

Hibás adatok jelentése